Sport

Komentari 4

Čilić ipak bez finala Estorila!

Čilić ipak bez finala Estorila!

Međugorac je imao 3-0 u prvom setu, ali ga je izgubio u 'tie breaku', dok u drugom nije izdržao nalet Britanca pri Čilićevom servis gemu za ostanak u meču. Slijede turniri u Madridu i Rimu

Marin Čilić nije uspio u Portugalu izboriti prvo finale nekog turnira nakon Australian Opena 2018. U polufinalu Estorila Britanac Cameron Norrie je slavio sa 7-6 (5), 7-5.

Osvajač US Opena je savršeno otvorio meč te došao do prednosti 3-0, no, Britanac ekspresno vraća 'break' te se vraća u set. Oba tenisača osvajala su servis gemove do kraja seta i on je ušao u 'tiebreak'. 

Čilić je otvorio odlučujući gem prvog seta sa oduzetim servisom, ali ga je Britanac opet ekspresno vratio. Marin je izgubio prvi set zahvaljujući dvostrukoj pogrešci pri rezultatu 6-5 za Norrieja.

French Open - Roland Garros

Međugorac je prvi došao do prilike za 'break' u drugom setu pri rezultatu 1-1, ali nije ju iskoristio, a već u sljedećem morao je spašavati na svom servisu. Norrie je prelomio meč pri rezultatu 6-5 kada je brejknuo Čilića na servisu za drugi 'tiebreak'.

Čilić nije došao do finala, ali je pokazao ponešto dobrog tenisa u Portugalu.

ATP Masters 1000 - Paris Masters

 

Najčitaniji članci