Obavijesti

Sport

Komentari 1

Čilić u polufinalu Adelaidea, za finale protiv Rusa Hačanova

Čilić u polufinalu Adelaidea, za finale protiv Rusa Hačanova

Bio je to njihov drugi međusobni dvoboj i u oba je slavio Čilić. A u polufinalu Čilić će igrati protiv Rusa Karena Hačanova

VIDEO

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u polufinale ATP turnira u Adelaideu nakon što je u petak u četvrtfinalu svladao Srbina Lasla Đerea (ATP 52) sa 6-3, 6-2.

Čilić je u prvom setu do prednosti breaka došao u šestom gemu i poveo 4-2, a potom je na svoj servis potvrdio break. Kod vodstva 5-2 na protivnikov servis imao je tri set-lopte, ali je ih je propustio realizirati. No, na svom servisu je bio uvjerljiv i dobio je prvi set.

U drugom setu hrvatski tenisač bio je još uvjerljiviji, imao je dvije break-lopte, jednu u trećem i jednu u petom gemu te je obje iskoristio i došao do pobjede nakon 68 minuta igre.

Čilić pobjednički ušao u 2022., u četvrtfinalu na srpskog tenisača
Čilić pobjednički ušao u 2022., u četvrtfinalu na srpskog tenisača

Bio je to njihov drugi međusobni dvoboj i u oba je slavio Čilić. A u polufinalu Čilić će igrati protiv Rusa Karena Hačanova.

U Melbourneu na turniru Summer Set 1 Ana Konjuh izgubila je od Kineskinje Qinwen Zheng (WTA - 126) sa 6-7 (1), 6-7 (6).  

Konjuh se prva u našla u problemima sa svojim servisom, u trećem gemu uspjela je spasiti jednu break loptu. No, drugu priliku, u petom gemu, Kineskinja nije propustila. Ipak, Konjuh je već u sljedećem gemu vratila izgubljeni servis, a kod 4-4 spasila je još jednu break loptu i set je otišao u tie-break, kojeg je uvjerljivo sa 7-1 dobila Zheng.

 U drugom setu jedino je Konjuh imala priliku za break, kod 2-2 ispustila je dvije šanse za oduzimanje servisa i set je ponovno završio u tie-breaku u kojem je Hrvatica povela sa 5-1. Činilo se da će meč otići u treći set, a onda je Kineskinja dobila sedam od sljedećih osam poena i nakon 2 sata i 8 minuta borbe ušla je u polufinale.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića