Obavijesti

Sport

Komentari 42

Ćiro: Bjelica je majstor! Samo veliki pobjeđuju na ovaj način

Ćiro: Bjelica je majstor! Samo veliki pobjeđuju na ovaj način
5

Bjelica je strašno studiozan i kvalitetan trener. Nije bilo lako preokrenuti ovu utakmicu, ali njegovi igrači pokazali su karakter, rekao nam je Ćiro Blažević nakon Dinamovog trijumfa u Slovačkoj

VIDEO

Očekivao sam ovo od Dinama, vjerovao sam u pobjedu, ali sam vjerovao i da Dinamo može biti na vrhu skupine nakon tri kola, rekao nam je Ćiro Blažević nakon velike pobjede Dinama nad Spartak Trnavom (2-1) u trećem kolu Europske lige.

- Odlično poznajem Bjelicu, znam da izvrsno radi svoj posao, a i ovo je momčad u kojoj ima puno klasnih igrača. Zbog toga sam bio uvjeren u sjajne Dinamove utakmice u Europi - rekao nam je "trener svih trenera", koji je vodio sjajnu generaciju "modrih" 1982.

Što Dinamu treba za prolazak i koga može izvući u ždrijebu?
Što Dinamu treba za prolazak i koga može izvući u ždrijebu?

Baš je trenera hrvatskog prvaka Ćiro posebno istaknuo kao ključnog u ovom uspjehu u Slovačkoj.

- Bjelica je majstor, strašno studiozan i kvalitetan trener. Nije bilo lako preokrenuti ovu utakmicu, ali njegovi igrači pokazali su karakter. To je ono što krasi ovaj Dinamo - rekao je Ćiro.

- Naravno da sam sretan i ponosan, kao dinamovac, zbog toga što smo na korak od proljeća u Europi. Gotovo smo ga osigurali, ali ajmo još malo pričekati da bude sigurno, još tu drugu utakmicu protiv Spartaka - kaže Blažević.

Svlačionica gorjela: Odzvanjalo je 'ooooooo, volim te Dinamo!'
Svlačionica  gorjela: Odzvanjalo je 'ooooooo, volim te Dinamo!'

Trnava stiže na Maksimir 8. studenoga, a Dinamo će s bodom u toj utakmici dva kola prije kraja vjerojatno potvrditi proljeće u Europi koje čeka 49 godina.

- Neka svi oni kojima je plava boja u srcu pohrle po ulaznice jer ovaj Dinamo zaslužio je da Maksimir gori. Ovi su momci zaslužili podršku i zbog toga protiv Spartaka sve ulaznice koje budu u prodaji moraju biti rasprodane. Svaka čast Bjelici i igračima zbog pobjede. Protivnici možda i jesu bili slabiji, ali Dinamo je pokazao klasu. Samo veliki pobjeđuju na ovakav način - zaključio je Ćiro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu