Sport

Komentari 20

Conte pokazao srednji prst klupi Juventusa, predsjednik mu žestoko uzvratio: Odje*i, šu*ku!

Conte pokazao srednji prst klupi Juventusa, predsjednik mu žestoko uzvratio: Odje*i, šu*ku!

Što se dogodilo na kraju utakmice? Nemam ni želje ni potrebe da bilo što komentiram. Mislim da u svemu mora postojati kultura. Dosta, rekao je Conte nakon sukoba s bivšim kolegama

S pobjedom 2-1 u prvoj utakmici Juventus je izborio finale Kupa Italije remijem (0-0) protiv Intera na svom terenu.

Bez golova, ali ne i bez napetosti. Počelo je sve nakon jedne prepirke gostujućeg trenera Antonija Contea i njegovog bivšeg igrača Leonarda Bonuccija, a na kraju prvog poluvremena prilikom odlaska u svlačionicu kamere su uhvatile Antonija Contea kako je pokazao srednji prst prema Juventusovoj klupi uz poruku: "Šup*i".

Uzvratio je na to Juventusov predsjednik Andrea Agnelli po završetku utakmice kada je prema Conteu uzviknuo: "Odje*i, šup**no"!

Conte je nakon ispadanja iz Kupa sagledao cijelu situaciju.

- Juventus bi trebao reći istinu - rekao je za RAI.

- Mislim da je četvrti sudac čuo i vidio što se događalo tijekom cijele utakmice. Prema mom mišljenju, trebali bi biti pristojniji. Treba im više sportskog duha i poštovanja. Što se dogodilo na kraju utakmice? Nemam ni želje ni potrebe da bilo što komentiram. Mislim da u svemu mora postojati kultura. Dosta.

Conte je vodio Juventus između 2011. i 2014. i potpisao tri naslova Serije A, a kada je prošle sezone preuzeo Inter, izgubio je poštovanje među pristalicama Bianconera...

Najčitaniji članci