Obavijesti

Sport

Komentari 4

Čop: Gol iz poštovanja prema bivšem klubu neću slaviti...

Čop: Gol iz poštovanja prema bivšem klubu neću slaviti...
1

Bod ne bi značio ništa ni nama ni njima. Obje momčadi idu po pobjedu. Hajduk je favorit, dobro su počeli sezonu, ali nisu posebno jači nego lani, kaže Ivica Križanac

VIDEO

U prošlogodišnjim ogledima s Hajdukom Split je upisao remi i poraz, sada se nada kako bi mogao upisati i prvu pobjedu.

- Igrom u derbijima pogotovo na Poljudu, bili smo bliži pobijedi, nadam se da ćemo ove godine uspjeti. Pogotovo jer nam bodovi trebaju da se dignemo na prvenstvenoj ljestvici - kaže najiskusniji Splitovac Ivica Križanac koji je iskoristio priliku i izrazio žaljenje za odlaskom sportskog direktora Nenada Pralije.

- Strašno mi je žao, ne samo zato jer smo prijatelji već zato jer je radio dobar posao. Strašno sam iznenađen, kod nas se svake sedmice dešava nešto novo, a to nije dobro za mir u svlačionici.

Križanac ne bi bio zadovoljan bodom u gradskom derbiju.

- Bod ne bi značio ništa ni nama ni njima. Jedni i drugi ćemo igrati na pobjedu. Hajduk je favorit, dobro su počeli sezonu, ali nisu posebno jači nego lani.

Križanac se osvrnuo i na odluku da pravdu dijeli Bruno Marić pa je dodao kako mu je žalosno što se pet dana piše i govori samo o tome te kako to nema nikakvog smisla. 

- Igra se gradski derbi, sudac je dobar i ne treba na njega raditi pritiske bez obzira je li ili nije napravio neku grešku u ranijim derbijima. Bilo bi bolje da se okrenemo ljepšim stvarima u našem nogometu - zaključio je Križanac no nije pojasnio koje su to lijepe stvari na koje je mislio.

Duje Čop ulogu favorita također daje Hajduku uz napomenu kako će Split igrati napadački i ići po pobjedu pa što bude.

- Volio bih postići gol, ali ga ne bih slavio iz poštovanja prema svom nekadašnjem klubu - rekao je Čop i dodao kako je Hajduk u uzlaznoj formi što se vidi po rezultatima, ali je derbi utakmica u kojoj pobjeda može otići na jednu ili drugu stranu.

Čop koji nije želio govoriti o lošim stvarima o Hajdukovoj obrani koju jako dugo poznaje pa bi to mogao iskoristiti.

- Nema puno loših stvari u Hajdukovoj obrani, a mi se moramo potruditi pronaći barem malo mjesta da ih ugrozimo - zaključio je bivši igrač Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante