Obavijesti

Sport

Komentari 120

Ćorluka otvoreno: Mi smo došli osvojiti ovo Svjetsko prvenstvo

Ćorluka otvoreno: Mi smo došli osvojiti ovo Svjetsko prvenstvo
8

Nisam se plašio jer igrač kao što je Luka nije zaslužio da se na takav način oprosti od SP-a. Luka je zaslužio da uđe u legendu na Lužnjikiju, a ne u Nižnjem Novgorodu, rekao je Vedran Ćorluka

VIDEO

Vedran Ćorluka pravi je primjer sportaša. Senator sa 101. nastupom za Hrvatsku i kad ne igra bodri suigrače, kao da je na terenu. Ništa mu nije teško i na tome mu svaka čast. Protiv Danske je bio u svakom duelu, potezu, udarcu, kao da je na terenu.

- Danci su odigrali odlično, fizički su čak bili spremniji od nas. Ali ono što nam je nedostajalo u zadnjih 20 godina, to nam se sad vratilo - sreća. Rusija? Ajde, nećemo se lagati, favoriti smo, bez obzora što igraju kući - kaže Ćorluka.

Nakon što je Pitana dosudio penal u 114. minuti, Čarli je prvi skočio. Kao što se prvi primio za glavu kad je Luka u 116. promašio. 

- Nisam se plašio jer takav igrač kao što je Luka nije zaslužio da se na takav način oprosti od Svjetskog prvenstva. Vjerovao sam da ćemo proći, čak sam rekao da će Subašić obraniti tri penala, iako nisam neki prorok. Luka je zaslužio da uđe u legendu na Lužnjikiju, a ne u Nižnjem Novgorodu.

Ako niste shvatili, na Lužnjikiju se igra finale. I, da, nije Ćorluka jedini koji vjeruje da Hrvatska može do finala, vjeruje to cijela svlačionica. 

- Čuo sam se s Rusima prije SP-a, i sa Samedovom, bivšim suigračem, bit će teško, oni to znaju.  No, nisu ni oni očekivali da će biti u ovoj situaciji. E, sad oni će iskoristiti neke tajne koje sam im odavao o našoj reprezentaciji, ali mislim da imam puno više informacija o njima nego oni o nama. Imaju li Rusi pritisak? Ne, riješili su ga se kad su prošli skupinu, ovo je sve veliki plus za njih. Zapravo, ako ćemo realno, pritisak će biti na nama, jer mi smo došli osvojiti Svjetsko prvenstvo i u to treba vjerovati, jer mi svi vjerujemo.

Utakmica protiv Danske sigurno je psihički ispraznila igrače. Jer, ako je cijela Hrvatska umalo završila na psihijatriji, onda možete misliti kako je bilo igračima.

- Ništa manje psihički nismo ispražnjeni nego oni. Došli smo do velike pobjede, ova generacija je imala 20 godina isti problem - proći tu prvu eliminacijsku utakmicu. Sad smo prošli i idemo do kraja.

Zvijezda ste u Rusiji, svi očekuju da ćete zaigrati

- Bolje da ne igram, iskasapit ću nekoga, ha, ha.. Bolje da ne igram - završio je kroz smijeh Vedran.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske