Obavijesti

Sport

Komentari 2

Cotić-Starčić, najveći golmanski kamp u regiji... Četvrta sezona!

Cotić-Starčić, najveći golmanski kamp u regiji... Četvrta sezona!
9

Polaznike središnjeg kampa s najviše termina, u Ravnoj gori, ovog ljeta čeka iznenađenje koje još nije za otkriti, ali bez imalo suzdržavanja možemo najaviti kako će svi biti - oduševljeni

VIDEO

Duet hrvatskih stručnjaka već godinama radi fantastičan posao koji se razvio u - najveći golmanski kamp u regiji, a lako moguće i šire. Vratarski treneri Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić ove će godine u svom 'Goalkeeper campu Cotić-Starčić' raditi u devet termina sa 180 vratara!

POGLEDAJTE VIDEO: Ovako se radi!

Pokretanje videa...

Golmani su zakon VIDEO

Prvi ovosezonski kreće uskoro. Uskršnji vratarski kamp, od 15.-19. travnja, drugi put u Nedelišću. Dvojica Istrana rade po cijeloj Hrvatskoj, a ovaj Uskršnji kamp organiziran je na poziv tamošnjeg Nogometnog saveza uz pokazni trening za sve trenere vratara Međimurske županije. Tko želi učiti: imat će od koga.

Lani su Cotić i Starčić odradili osam termina golmanskih kampova sa 160 polaznika iz cijele Hrvatske i Slovenije. I ove će sezone središnji dio priče biti ljetni termini u fantastičnim uvjetima i ambijentu Ravne Gore.

Talentirani Srbin u Rijeci: 'Uzor mi je Neuer, a ovdje sam došao jer Rijeka pravi dobre golmane'
Talentirani Srbin u Rijeci: 'Uzor mi je Neuer, a ovdje sam došao jer Rijeka pravi dobre golmane'

U Gorskome kotaru radit će se od 16-21. lipnja, od 21.-26. lipnja, od 10.-15. srpnja i od 15.-20. srpnja. Kapacitet od 80 mjesta prijavama je popunjen u manje od 24 sata, javljanjima na objavu na profile kampa na društvenim mrežama (facebook.com/Goalkeeper-camp-Cotić-Starčić & instagram.com/goalkeepercampcoticstarcic/?hl=hr).

Polaznici dolaze iz doslovno svih hrvatskih Županija, od Dubrovačke do Osječko-slavonske te velik broj njih iz Slovenije, od Kopra do Maribora.

Treneri, liječnici, team menadžeri, kuhari, fotografi. Svježi morski ili planinski zrak. Desetine i desetine djece u nekoliko turnusa. Smartphonei dozvoljeni samo predvečer, sat-sat i pol najviše.

Treninzi, stvaranje novih prijateljstva, zdrav život pun sporta i proizvodnja reprezentativaca i reprezentativki. Sve je to - Goalkeeper Camp Cotić-Starčić koji je u četiri godine narastao u najglasovitiji golmanski kamp u - regiji.

Osmijesi na sve strane. U pogonu klinci od 7, ali i već profesionalci od 22 godine.

I onih koji vide nacionalnu i međunarodnu prepoznatljivost rada Goalkeeper campa Cotić-Starčić je sve više pa je od ove godine u priči i novi, generalni sponzor - Bonin tartufi.

A nakon Nedelišća i Ravne gore karavana Cotić-Starčić golmanskog kampa seli u Sloveniju. Početkom rujna bit će u Postojni pa krajem prosinca u Izoli (u dva termina).

Godinu će, kao i uvijek, zaokružiti tradicionalnim Božićnim kampom u Istri, u svom Novigradu, sa dva termina.

Inače, polaznike središnjeg kampa, s najviše termina, u Ravnoj gori, ovog ljeta čeka iznenađenje koje još nije za otkriti, ali bez imalo suzdržavanja možemo najaviti kako će svi polaznici, svi mladi vratari, osoblje hotela i svi u Ravnoj gori biti - oduševljeni!

Neupitni golmanski kamp br. 1. Ne "samo" u Hrvatskoj nego na cijelom Balkanu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba