Obavijesti

Sport

Komentari 63

Cro Cop: Fjodora ne poštujem, moja je stvar zašto se borim!

Cro Cop: Fjodora ne poštujem, moja je stvar zašto se borim!
4

Fjodor me iskomentirao, a danas čitam i komentar njegovog uzoritog brata koji je "muški" istukao nekog djeda da ne bi morao ući u ring protiv mene, javio se Mirko

VIDEO

Mirko je daleko od borca kakav je bio u najboljim godinama. Ostao mi je gorak okus nakon gledanja njegove borbe. Nije to više to. Ne znam što ga tjera u ring, rekao je Fjodor Jemjeljanjenko nakon borbe Mirka Filipovića i Alekseja Olejnika.

Cro Cop je izgubio od 36-godišnjeg Olejnika na priredbi "Legend 2". Ruski majstor za borbe u parteru iskoristio je Mirkovu pogrešku i riješio meč u prvoj rundi gušenjem. 

Mirko je bio iznenađen Fjodorovim komentarom meča pa je odgovorio Rusu i njegovom bratu preko Facebooka. Podsjećamo, Mirko se prvo trebao boriti s Aleksandrom Jemjeljanjenkom, ali mlađi brat Fjodora potukao se u kafiću i odustao od meča.

- Fjodor me iskomentirao nakon borbe, a danas čitam i komentar njegovog uzoritog brata koji je "muški" istukao 63-godišnjeg djeda da ne bi morao ući u ring protiv mene. Da se Fjodor borio u mom gradu, došao bih mu u hotel, odveo ga na večeru i ako bih mu imao što reći, rekao bih mu u lice - napisao je Mirko i dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Malo je reći da sam imao respekt i simpatije prema obojici još od vremena kad smo zajedno nastupali u Japanu. Ali tog respekta i simpatija više nema.

Mirkov komentar:

Pozdrav! Evo da se nakon odmora osvrnem na borbu i neke stvari poslije borbe. Fedor me iskomentirao nakon borbe, a danas čitam i komentar njegovog uzoritog brata. Malo je reći da sam imao veliki respekt i simpatije prema obojici još od vremena kada smo zajedno nastupali u Japanu, ali tog respekta i simpatija više nema.

Alexandra, koji je vjerojatno i napravio skandal i 'muški' istukao 63-godišnjeg djeda, samo da ne bi morao ući u ring i boriti se, neću previše komentirati jer je zbog takvih likova borilački sport često na lošem glasu, a i ne zaslužuje da se previše obazirem na njega. Ali, Fedor mi je veliko razočaranje. Da se Fedor borio u mom gradu, ja bih došao u hotel gdje je odsjeo, odveo ga na večeru, porazgovarao s njim i ako bi mu imao što reći rekao bih mu to u lice, a ne preko novina. Ipak smo 'brothers in arms', zajedno smo krvarili po japanskim ringovima, odradili borbu koju su mnogi ocijenili kao najvećom u slobodnoj borbi, a on ne da se nije udostojio doći me pozdraviti, pa niti uoči borbe u svlačionici, već me još komentirao da sam ovakav i nakav, nedostojno Fedora kojeg sam ja poznavao.

Svaki njegov poraz mi je pao teško, kao i moj vlastiti i onda još taj isti čovjek izjavi da ne zna što me tjera da se borim i slično, da nisam u formi i slično. Svako ima pravo na svoje mišljenje i na svoj stav, ali sve dok ja lijem svoju krv, svoje suze, dok ja trpim muku i bol, odluka je moja, i moja je stvar zašto se borim i do kada ću se boriti.

A što se tiče same borbe, muka mi je zbog poraza, ali mi je drago da sam razbio blokadu u glavi koju sam imao vezano za borbu u parteru tokom cijele karijere i drago mi je da sam ga pokušao završiti na giljotinu pa nakon nje na 'trokut'. Nažalost, nisam uspio zatvoriti obje noge oko njegovog struka, jer da jesam on bi bio ugušen, a ovako sam ja izgubio, ali to je takav sport. A da sam uspio zatvoriti obje noge oko struka, a malo je falilo, ja bi njega završio i bilo bi 'bravo majstore', 'svaka čast', u strašnoj si formi', a ovako ide pljuvanje te ovo te ono.

Ali što bi legendarni Mišo Kovač rekao - TO JE TAKO. Zdravstvujte!

<<<Šok u Moskvi: Mirko Filipović izgubio od Olejnika u 1. rundi!>>>

<<<Fjodor: Mirko je u lošoj formi, ne znam što ga tjera u ring>>>

<<<Cro Cop ne prestaje žaliti: Ljut sam na sebe, jako mi je žao>>>

<<<Cro Cop: Dominirao sam, ali i skupo platio veliku grešku>>>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti
VOZAČI ODUŠEVLJENI

Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti

Plus+ Ukupni ekonomski učinci za Republiku Hrvatsku samo od prošle godine procjenjuju se na više od 105 milijuna eura! A utrke bi uživo trebalo pogledati više od 300.000 ljudi