Obavijesti

Sport

Komentari 191

Uz VAR bismo izgubili Kup, ali i imali 45 bodova više od 'bilih'

Uz VAR bismo izgubili Kup, ali i imali 45 bodova više od 'bilih'
1

Nakon Dinamovog remija protiv Šahtara (3-3) u Ligi prvaka, trener Bjelica imao je što za reći o intervencijama VAR-a. Dan nakon susreta rekao je još neke interesantna stajališta o spomenutoj tehnologiji

VIDEO

Da mi imamo VAR u Hrvatskoj vjerojatno Dinamo ne bi osvojio Kup prije dvije godine jer su bile očigledne dvije pogreške na štetu Hajduka, ali ću vam reći da bi mi u prošloj sezoni imali ne jedno 30 bodova prednosti nego 40,45 koliko je suđeno na štetu Dinama, rekao je kao gost u emisiji Pressing na N1 televiziji trener Dinama, Nenad Bjelica.

Pokretanje videa...

36:28

Podsjetimo, Dinamo je u četvrtom kolu Lige prvaka imao prednost od 3-1 protiv ukrajinskog Šahtara sve do sučeve nadoknade kad je 'modrima' pala koncentracija, a Ukrajinci su na opće iznenađenje spretno iskoristili nepažnju domaćih te zabili dva gola - jedan u trećoj i jedan u osmoj minuti nadoknade.

- Nogomet je nepredvidiva igra i ne samo u ovoj utakmici nego i protekle sezone u Ligi prvaka bilo je utakmica s puno preokreta, nogomet je takav, mi smo zabili dva zgoditka u četiri minute i nakon toga smo dobili dva gola u zadnje tri, to je nogomet i to tako treba prihvatiti. Naravno da smo mogli bolje reagirati - zaključio je priču o utakmici trener Dinama i rekao da iako u tužnoj atmosferi, moraju krenuti dalje:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Moji najveći uspjesi dolazili su uvijek nakon najvećih tragedija
Moji najveći uspjesi dolazili su uvijek nakon najvećih tragedija

- Bilo je tužno, ali smo već danas odradili trening. Od ekipe s kojom su se svi poigravali stvorili smo momčad koja je spremna potući se sa svakim u Europi. Nema razloga za tugom. Bilo bi ljepše da smo osvojili ta dva boda, ali ima još šest bodova u igri.

Dotaknuo se mnogih tema, a između ostalog i bivšeg izvršnog dopredsjednika Dinama, Zdravka Mamića.

- Zdravko Mamić je stvorio bazu Dinama, godinama je stvarao omladinsku školu, dovodio igrače i organizirao klub, to je napravio na vrhunskoj razini. Puno smo zajedno radili na stvaranju momčadi, on je doveo Petkovića i Oršića, ja ih nisam doveo. Čujemo se redovno, čuli smo se i nakon jučerašnje utakmice. Ponosan je na dečke, uvjeren je da ćemo prezimiti u Europi. Radio sam s malo ljudi koji razumiju nogomet kao i on. Jako dobro poznaje dečke, jako dobro surađujemo. To su njegove privatne stvari i vrijeme će pokazati je li on nešto pogriješio ili ne - rekao je strateg 'modrih'. 

Pred Dinamom su sad novi izazovi. Prvo im slijedi ligaški ogled u gostima kod Rijeke za vikend, zatim derbi u Maksimiru nakon reprezentativne stanke pa Atalanta na San Siru u Ligi prvaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 191
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi