Obavijesti

Sport

Komentari 78

Dalić otkrio zašto nije zvao Livaju: Ovo je razumna odluka obzirom na sve okolnosti...

Dalić otkrio zašto nije zvao Livaju: Ovo je razumna odluka obzirom na sve okolnosti...

Kako sam još u lipnju istaknuo, Marku su vrata reprezentacije ostala otvorena. Nakon rujanske akcije razgovarat ću s s Markom o njegovom statusu, jer on ima svoje mjesto u reprezentaciji, rekao je Dalić

VIDEO

Hrvatski reprezentativci su se u lipnju na Rujevici pripremali za završnicu Lige nacija u Nizozemskoj, no na jednom od treninga dogodio se incident. Nekoliko primitivaca vulgarno je vrijeđalo Marka Livaju, a potom je igrač Hajduka krenuo prema njima i popeo se na ogradu. Srećom, spriječena je eskalacija, ali Livaja je samo dan nakon incidenta napustio reprezentaciju i propustio utakmice protiv Nizozemske i Španjolske.

Pokretanje videa...

Dalić objavio popis za Euro-kvalifikacije: Nije pozvao Livaju, novi stoper Ajaxa na pretpozivu 00:31

Izbornik Zlatko Dalić je u ponedjeljak ujutro objavio popis igrača na koje računa za kvalifikacije za Europsko prvenstvo, a na njemu nema najboljeg igrača HNL-a Marka Livaje. Znakovito, Hrvatska će 8. rujna na Rujevici ugostiti Latviju u sklopu kvalifikacija pa su krenule špekulacije kako je to glavni razlog nepozivanja igrača Hajduka. Svima je jasno da bi ga gromoglasni zvižduci dočekali s tribina i vrlo vjerojatno nove uvrede, a izbornik nije htio potencirati nove sukobe te tako remetiti atmosferu u reprezentaciju i kvariti sinergiju s navijačima.

Rotterdam: Izbornik Zlatko Dalić naklonio se fantastičnim navijačima

'Livaji su vrata uvijek otvorena'

Nakon brojnih nagađanja u javnosti, oglasio se i sam Zlatko Dalić.

- Nakon lipanjskog incidenta na Rujevici i posljedičnog Markovog odlaska iz reprezentacije, smatrao sam da je i zbog reprezentacije i zbog Marka najmudrije poštedjeti ga u ovoj akciji. Poznato je kako smo uvjetno kažnjeni od strane Uefe te bi svaki potencijalni incident mogao rezultirati kaznom da protiv Turske igramo bez gledatelja te smatram da je s obzirom na sve te okolnosti ovo razumna odluka  - rekao je izbornik.

KATAR 2022 - Hrvatska protiv Kanade završila poluvrijeme pogotkom Livaje za 2:1

Na Livaju neće računati u rujnu protiv Latvije i Armenije, ali kako tvrdi, uvijek je dobrodošao natrag. 

- Kako sam još u lipnju istaknuo, Marku su vrata reprezentacije ostala otvorena. Nakon rujanske akcije razgovarat ću s s Markom o njegovom statusu, jer on ima svoje mjesto u reprezentaciji i želimo da se u njoj osjeća ugodno, kao i svaki reprezentativac  - naglasio je izbornik Dalić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...