Sport

Komentari 0

Đani Barbir se ipak neće boriti protiv 'Jokera' Ilića na KSW-u!

Đani Barbir se ipak neće boriti protiv 'Jokera' Ilića na KSW-u!

'Đani se u euforiji javlja da je on zamjena za Poljaka. Međutim, on u tom trenutku nema ugovor za borbu i za debi u KSW-u će trebati pričekati jer je za zamjenskog protivnika Iliću odabran drugi borac', objašnjava Forgač

U uvodnoj emisiji prve sezone 'FNC Armagedona' najavljeno kako će se na nadolazećem 'KSW-u 60' mladi Đani Barbir (23, 4-0) iz zagrebačkog American Top Teama boriti protiv Aleksandra ‘Jokera’ Ilića (32, 12-4) zbog toga što se Tomasz Jakubiec (30, 10-3) ozlijedio, a Đani je bio u statusu rezerve. 

No, dan nakon sretne vijesti za mladog Hrvata, dolazi do preokreta. 

– Moram prokomentirati situaciju oko najave moguće borbe Aleksandra Ilića i Đanija Barbira. Đanija sam najavio na press konferenciji uoči Armagedon finala kao moguću zamjenu u borbi na KSW 60 ukoliko netko od sudionika otkaže jer je to informacija koju sam imao. Na sam dan održavanja Armagedon finala, dok je trajala uvodna emisija prije priredbe dolazi informacija da je poljski borac otkazao borbu. – započinje Dražen Forgač pa nastavlja:

– Đani se u euforiji javlja u emisiju i najavljuje da je on zamjena za Poljaka. Međutim on u tom trenutku nema ugovor za borbu i za svoj debi u KSW-u ipak će trebati pričekati jer je za zamjenskog protivnika Iliću odabran drugi borac. KSW svakako želi Đanija u svojim redovima i realno je očekivati nastup na eventu u Puli ukoliko se poslože stvari i dogovore uvjeti – zaključio je čelni čovjek zagrebačkog American Top Teama.

Tako ćemo na nadolazećoj KSW-ovoj priredbi gledati ‘Jokera’, ali s druge strane mu neće biti Barbir, već neki drugi borac iz poljske organizacije.

Najčitaniji članci