Obavijesti

Sport

Komentari 4

Detalji nesreće: Kapetana Irske onesviještenog izvlačili iz auta

Detalji nesreće: Kapetana Irske onesviještenog izvlačili iz auta
1

Tom Lawrence (25), Mason Bennett (23) i Richard Keogh (33) imali su nesreću nakon klupskog druženja sa suigračima u Derby Countyju. Kapetan Keogh je strgao ligamente i vjerojatno završio karijeru

VIDEO

Čitava Velika Britanija bruji o skandalu i nesreći koju su izazvali igrači engleskog drugoligaša Derby Countyja. Nakon klupskog druženja na kojemu se previše popilo, Tom Lawrence (25) i Mason Bennett (23) su sjeli za volane svojih skupocjenih automobila i ubrzo se sudarili. Obojica su privedeni i sudit će im se zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a u nesreći je najgore prošao kapetan momčadi Richard Keogh (33).

Pokretanje videa...

02:04

Keogh je sjedio na zadnjem sjedištu Lawrenceovog Range Rovera, a iz smrskanog automobila ekipa hitne pomoći izvukla ga je onesviještenog. Bio je potpuno bez svijesti kada je stigao u bolnicu, piše Daily Mail. Zbog ozljede prednjeg križnog ligamenta za kapetana Republike Irske ova je sezona gotova, a s obzirom da su mu 33 godine, nesreća bi mu mogla okončati i čitavu nogometnu karijeru.

Skandal: Igrači se pijani slupali, kapetan im je teško ozlijeđen...
Skandal: Igrači se pijani slupali, kapetan im je teško ozlijeđen...

Odbili su prijevoz od kluba, pijani sjeli za volan

Igrači Derbyja zabavljali su se u Joiners Arms pubu u Quarndon, a nesreća se dogodila na mjestu udaljenom oko kilometar i pol od puba. Pojavili su se i videi na kojima se vidi Bennett koji je bio uistinu u lošem stanju tijekom večeri. U jednom trenutku se vidi kako ispija pivo, zatim kako spava, a kasnije mu je bilo toliko loše da je čak i povraćao je. Suigrači su ga za to vrijeme zezali da je popio premalo... Na jednoj snimci se čuje kako ga netko pita je li dobro, na što je on odgovorio:

- Ne, sklonite mobitele.

Daily Mail piše kako su igrači mogli koristiti klupski prijevoz do doma, ali su to ignorirali i odlučili su sjesti u svoje privatne automobile. Dok su njihovog suigrača izvlačili onesviještenog iz automobila, Lawrence i Bennett su u lisicama odvedeni u policijsku postaju, pušteni su nakon plaćene jamčevine, ali će im se 15. listopada suditi zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

Klub će kazniti neodgovorne pojedince

- Igrači su bili na teambuildingu s trenerima. Većina ih se ponašala odgovorno i otišla je kući oko osam sati u utorak navečer. Međutim, malena grupica u kojoj je bio i kapetan Richard Keogh je ostala u pubu gdje su nastavili piti do dugo u noć. Morali su znati kada treba stati. Ignorirali su priliku da ih sigurno kućama vrate klupska vozila, odlučili su ostati, a na kraju su sjeli u automobile u alkoholiziranom stanju. Kao posljedica vožnje u pijanom stanju Keogh je ozlijedio koljeno te je za njega sezona završena - piše u službenom priopćenju Derbyja.

- Igrači koji su sudjelovali u incidentu bit će pod istragom kluba, a uz bilo koju kaznu koja će im biti izrečena bit će dodan i društveno koristan rad u zajednici. One koji su sudjelovali u incidentu očekuju ozbiljne kazne, ali ćemo ih podržati u povratku u momčad - dodao je klub.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani