Obavijesti

Sport

Komentari 25

Dijamant zvan Zrinka Ljutić opet je zasjao! Pitanje je trenutka kada će doći i prva pobjeda...

Dijamant zvan Zrinka Ljutić opet je zasjao! Pitanje je trenutka kada će doći i prva pobjeda...

Čudesna Zrinka će vikend u Jasni pamtiti cijeli život. U subotu je osvojila četvrto mjesto u veleslalomu, a u nedjelju je napravila dva koraka više i osvojila drugo mjesto u slalomu

VIDEO

Vjerojatno ju ne bismo trebali nazivati Janičinom nasljednicom, ipak je to pretežak teret. Jer Janica Kostelić se rađa samo jednom. I točka.

Još odmalena krenule su te usporedbe. Postoji li veći pritisak? Pokorila je Zrinka Ljutić sve mlađe kategorije, kalila se u Europskim kupovima. Priprema za najveću scenu. 

Pokretanje videa...

Levi drugi slalom izjave 02:39

S tek 16 godina debitirala je u Svjetskom kupu, učila je od najboljih i brusila svoj raskošni talent. Kako je i sama priznala, ona nikada neće napraviti ono što je postigla Janica. Ona želi biti svoja i ostaviti trag kao Zrinka. Taj trag sve je dublji. Sada je, opet, pokazala kakvog skijaškog bisera ima Hrvatska. Bio je to vikend za pamćenje u kojem je osvojila četvrto i drugo mjesto.

POGLEDAJTE VIDEO: ŠTO JE ZRINKA NAPISALA MARINU ČILIĆU?

Fantastična Zrinka Ljutić u subotu ispisala je novu povijest hrvatskog skijanja osvojivši četvrto mjesto u veleslalomu u slovačkoj Jasni. Slalom joj je najdraža i najjača disciplina. Uostalom, prije godinu dana je u Spindlerovu Mlynu osvojila treće mjesto, ali ove sezone je pokazala da će i u veleslalomu biti konkurentna za sami svjetski vrh. Utrka u Slovačkoj je dokaz.

Sadašnjost i budućnost hrvatskog skijanja

839139800

I neće ostati samo njoj u posebnom sjećanju, već i cijelom hrvatskom skijanju jer ovako visok plasman u veleslalomu nismo imali još od 18. ožujka 2006. godine kada je Janica Kostelić u Areu pobijedila u posljednjoj utrci svoje karijere u Svjetskom kupu. U toj sezoni osvojila je Veliki kristalni globus i sa stilom otišla u mirovinu. 

Fantastičan rezultat u veleslalomu bio je samo uvertira pred ono što nas je čekalo u nedjelju ujutro. Zrinka je opet demonstrirala bogomdani talent i osvojila drugo mjesto u slalomu! Ispred nje je bila samo nedodirljiva MIkaela Shiffrin koja se dobrano napatila kako bi srušila našu skijašicu. 

Alpine Skiing: FIS Women's World Cup

Ruže joj u posljednje vrijeme nisu cvijetale u slalomu. Nije završila posljednje četiri utrke, ali danas je pokazala kako ju to nije uzdrmalo. Uz veliki talent i potencijal do neba, Zrinka je pokazala da ju krasi i nevjerojatna mentalna snaga. I ne zaboravimo, 19 godina joj je tek. Svi ti padovi i pogreške dio su odrastanja, takvo što prolazile su i Janica, Mikaela Shiffrin...

Za Zrinku se ne moramo bojati. Prekinula je sušu hrvatskog skijanja osvojivši treće mjesto prošle godine, ovaj put se popela stepenicu više, a vjerujemo da je samo pitanje trenutka kada će stati i na onu najvišu stepenicu, ponosno staviti ruku na prsa, zatvoriti oči i zapjevati hrvatsku himnu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!
KAKVA ŠAMARČINA

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je 37-22 od svjetskog prvaka Danske u posljednjem nastupu na prijateljskom turniru u Oslu. U prvom poluvremenu zabila je samo šest golova i pošteno se izblamirala

Istra - Hajduk 1-1: Perišić zabio prvijenac, ali nije bilo dovoljno za slavlje! 'Bili' su došli do boda
DOČEKAO GOL

Istra - Hajduk 1-1: Perišić zabio prvijenac, ali nije bilo dovoljno za slavlje! 'Bili' su došli do boda

Prvi je put hrvatski reprezentativac krenuo od prve minute otkad nosi dres Hajduka, a okrunio je to prekrasnim golom. No, bilo je to samo za bod jer je Istru krasno na početku u vodstvo doveo Lawal
Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?
DOBRODOŠAO U HNL

Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?

Napokon je dočekao i to. Ivan Perišić odapeo je ljevicom s 12-13 metara iz voleja i pogodio suprotnu malu mrežicu za oduševljenje Aldo Drosine. Uopće nije slavio gol!