Obavijesti

Sport

Komentari 74

Dinamo Ligu prvaka otvara pred navijačima: Na Valur za 80 kn

Dinamo Ligu prvaka otvara pred navijačima: Na Valur za 80 kn

Uz predočenu osobnu iskaznicu morat ćete pokazati i EU digitalnu Covid potvrdu. Tek tada moći ćete kupiti najviše pet ulaznica. Bez Covid potvrde ne može se ući na Maksimir

Nogometaši Dinama u srijedu kreću s novim izazovima! Na Maksimir u prvoj utakmici 1. pretkola Lige prvaka stiže islandski Valur.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo u Sloveniji

Pokretanje videa ...

Susret je to koji Dinamo dočekuje u vrlo raspoloženom okruženju nakon što je na pripremama u Sloveniji imao stopostotan učinak i u četiri utakmice ostvario četiri pobjede. U posljednjoj je s 2-1 pao ruski prvoligaš Rostov.

Dinamo će biti istaknuti favorit u dvoboju s Valurom, a na utakmicu protiv islandskog predstavnika konačno se vraćaju navijači. Dugih devet mjeseci Maksimir je bio u potpunosti prazan pa će vijest da su karte za prvo pretkolo puštene u prodaju razveseliti sve dinamovce.

No, postoji i jedna kvaka. Na utakmicu će moći samo oni koji će prilikom kupnje ulaznice predočiti EU digitalnu Covid potvrdu.

- Sukladno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 18. lipnja 2021. godine, sportska natjecanja i treninzi mogu se održavati samo bez gledatelja.

Ćorić višak i u Olimpiji: Nekad velika nada vraća se Mourinhu
Ćorić višak i u Olimpiji: Nekad velika nada vraća se Mourinhu

IZNIMNO se, prema članku 5. iste Odluke, sportska natjecanja mogu održati uz prisustvo više od 100 gledatelja jedino uz uvjet da svaka osoba prisutna na stadionu (svaki gledatelj, tehničko i organizacijsko osoblje) posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu.

Kako bi klub omogućio da igrači Dinama na svom novom europskom putu imaju podršku navijača na stadionu, GNK Dinamo donio je odluku da će na utakmici 1. pretkola Lige prvaka Dinamo - Valur, 7. srpnja s početkom u 19 sati na stadionu Maksimir, omogućiti dolazak navijačima na stadion uz poštivanje svih navedenih mjera i uvjeta, što znači uz obavezno posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

Dinamo otvara tribine svojim navijačima za dvoboj s Valurom
Dinamo otvara tribine svojim navijačima za dvoboj s Valurom

EU digitalnu COVID potvrdu svaki navijač obavezan je predočiti prilikom kupovine ulaznice jer je to uvjet za kupovinu, dok je istu potvrdu obavezno imati (u tiskanom ili digitalnom obliku) prilikom ulaska na stadion Maksimir te za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora nadležnih institucija. Procedura se odnosi na svaku pojedinačnu utakmicu GNK Dinamo - stoji u priopćenju na službenoj stranici Dinama.

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo - Valur

  • Tribina sjever dolje 80kn
  • Tribina sjever gore 80kn
  • Tribina zapad gore 100kn
  • Tribina zapad dolje 120kn

Jedna osoba moći će kupiti maksimalno pet ulaznica, a kao i do sada one će biti personalizirane. Kako biste kupili kartu za utakmicu, morat ćete predočiti osobnu iskaznicu i EU digitalnu Covid potvrdu.