Obavijesti

Sport

Komentari 7

Zbogom, ćelijo! Evo kako je Ronaldinho doživio 'slobodu'

Zbogom, ćelijo! Evo kako je Ronaldinho doživio 'slobodu'
2

Sa sucem je komunicirao stariji brat, Roberto de Assis Moreira. Zbog epidemije korona virusa saslušanje se nije održalo u sudnici nego putem video poziva. Braća su iz zatvora otišla u luksuzni hotel

Obećavate li da ćete poštivati pravila kućnog pritvora i nećete napuštati pritvor? Odlično, smijete izaći iz zatvora. Određujem vam kućni pritvor. Paragvajski je sudac izrekao svoju odluku, a lica Ronaldinha i brata Roberta raširila se u osmijehe. Nakon 32 dana: umjesto zatvora - hotelčina.

POGLEDAJTE VIDEO: RONALDINHO

Pokretanje videa ...

01:28

Sa sucem je komunicirao stariji brat, Roberto. Jedan od najboljih brazilskih i svjetskih nogometaša svih vremena stajao je u pozadini pored odvjetnika i prekriženih ruku čekao pravorijek.

Zbog epidemije korona virusa (Paragvaj u trenutku pisanja ovog teksta bilježi 124 zaraženih i pet smrtnih ishoda) saslušanje se nije održalo u sudnici nego putem video poziva.

Svi su nosili maske i rukavice osim Ronaldinha i njegovog brata. Brazilci su u paragvajskom zatvoru zaglavili zbog korištenja lažnih putovnica, a za jamčevinu su platili 1.600.000 dolara.

Baš mu je teško: Pogledajte Ronaldinhov kućni pritvor...
Baš mu je teško: Pogledajte Ronaldinhov kućni pritvor...

Iz zatvora su otišli u hotel Palmaroga, u paragvajskoj metropoli Asuncionu. Bazen na krovu, teretana, vinski podrum, restoran i bar... To će biti pritvor Ronaldinha GauchaRoberta de Assisa Moreire do kraja suđenja.