Sport

Komentari 7

Zbogom, ćelijo! Evo kako je Ronaldinho doživio 'slobodu'

Zbogom, ćelijo! Evo kako je Ronaldinho doživio 'slobodu'

Sa sucem je komunicirao stariji brat, Roberto de Assis Moreira. Zbog epidemije korona virusa saslušanje se nije održalo u sudnici nego putem video poziva. Braća su iz zatvora otišla u luksuzni hotel

Obećavate li da ćete poštivati pravila kućnog pritvora i nećete napuštati pritvor? Odlično, smijete izaći iz zatvora. Određujem vam kućni pritvor. Paragvajski je sudac izrekao svoju odluku, a lica Ronaldinha i brata Roberta raširila se u osmijehe. Nakon 32 dana: umjesto zatvora - hotelčina.

POGLEDAJTE VIDEO: RONALDINHO

Sa sucem je komunicirao stariji brat, Roberto. Jedan od najboljih brazilskih i svjetskih nogometaša svih vremena stajao je u pozadini pored odvjetnika i prekriženih ruku čekao pravorijek.

Zbog epidemije korona virusa (Paragvaj u trenutku pisanja ovog teksta bilježi 124 zaraženih i pet smrtnih ishoda) saslušanje se nije održalo u sudnici nego putem video poziva.

Svi su nosili maske i rukavice osim Ronaldinha i njegovog brata. Brazilci su u paragvajskom zatvoru zaglavili zbog korištenja lažnih putovnica, a za jamčevinu su platili 1.600.000 dolara.

Iz zatvora su otišli u hotel Palmaroga, u paragvajskoj metropoli Asuncionu. Bazen na krovu, teretana, vinski podrum, restoran i bar... To će biti pritvor Ronaldinha GauchaRoberta de Assisa Moreire do kraja suđenja.

Najčitaniji članci