Obavijesti

Sport

Komentari 9

Dudu je spreman: Mi smo najjači i to ćemo dokazati

Dudu je spreman: Mi smo najjači i to ćemo dokazati
1

Sad smo iskusniji nego prije dvije godine. Igrao sam u međuvremenu Ligu prvaka. Svi smo puno bolji u glavi, kaže Eduardo da Silva uoči Latvije

VIDEO

Hrvatski reprezentativci spremni su za petak i otvaranje kvalifikacijskog ciklusa za EP 2012. godine. Loša je vijest što u Latviji neće biti Luke Modrića, no spreman je Eduardo.
- Odigrao sam četiri utakmice u kontninuitetu, dobro, do 55. minute, no mogu i puno više. Što je najvažnije, u glavi sam spreman. Odlazak u Šahtar za mene i za repku je dobra odluka. Sretan sam što sam počeo igrati. Jedva sam to dočekao - rekao je Eduardo kojeg ne brine samo pet postignutih golova Hrvatske u isto toliko utakmica.
- To su prijateljske utakmice, nisu bile toliko važne. Sad kreće novi ciklus, gladni smo uspjeha. Uostalom, glavni smo favoriti skupine. Bitno je da se iz Latvije vratimo s tri boda. Nije bitno, neka bude i 1-0 - rekao je Dudu.
Usporedio je prošle kvalifikacije s ovima.
- Sad smo iskusniji nego prije dvije godine. Igrao sam u međuvremenu Ligu prvaka. Svi smo puno bolji u glavi - kaže Eduardo.
- Luka će nam svima faliti. Ali i drugi igrači su 'gladni'.
Kakva mu uloga odgovara, povučene ili klasične špice?
- Svejedno mi je. Znam da sam predaleko od gola kao igram povučenu špicu, ali ipak mi je najvažnije da pobijedimo.
Riječ je preuzeo Ognjen Vukojević.
- Bilić nas je upozorio da teren u Latviji nije idealan. Latvija je tvrda momčad. Najjača snaga su im prekidi, ali mi smo u svim ostalim segmentima bolji - počeo je Vukojević.
- Bjelorusija je tehnički bolja od Latvije, ali je Latvija discipliniranija. Imaju jednog igrača, Verpakovskisa. On je jedini opasan igrač.
Njegov Dinamo Kijev ispao je od Ajaxa iz Lige prvaka.
- Što smo sve fulali. Na poluvremenu smo mogli voditi 3-0. Predsjednik kluba nas je utješio. Idemo sad odigrati Euopsku ligu.
Vratio se na kvalifikacije.
- Prvi smo favoriti skupine. Imamo najbolje igrače. Želimo svima pokazati da smo najjači. Nemamo pravo na kiks. Sa šest bodova iz prve dvije utakmice napravili bismo veliki korak prema Euru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući