Obavijesti

Sport

Komentari 3

Dva tjedna do Croatia Rallyja: I gledatelje će relijaši provoziti stazom kojom jure WRC piloti

Dva tjedna do Croatia Rallyja: I gledatelje će relijaši provoziti stazom kojom jure WRC piloti
3

Fanovi će moći i razgledavati servisne boksove momčadi, koji će biti na Velesajmu, a postoji i termin za druženje s vozačima. Najbolji svjetski relijaši u Hrvatskoj su za dva tjedna...

VIDEO

Zadnji su dani testiranja, sve momčadi koje šalju svoje posade na Croatia Rally, treću postaju Svjetskog prvenstva u reliju, isprobale su staze u Hrvatskoj. I sve su oduševljene.

Pokretanje videa...

Nevera 'Pink Wing' 00:59

Štoviše, Thierry Neuville došao je u subotu, ali je pao snijeg pa su organizatori uspjeli na brzinu omogućiti mu da testiranje obavi u ponedjeljak. Svi vozači imaju pravo dvaput proći stazu koju im organizator ponudi, a slična je onoj na kojoj se vozi sama utrka. Da slučajno izvan dogovorenog testiranja zateknu neku posadu na reli stazi, diskvalificirali bi je. Hrvatska je pilotima ponudila desetak staza za testiranje i svi su oduševljeni. Škoda čak toliko da, iako ne nastupa u WRC-u nego u WRC 2, vratila se u Hrvatsku testirati svoje automobile na stazama kod Trakošćana. Svaka momčad zadrži se po četiri, pet ili šest dana i vozači se izmjenjuju.

Dva je tjedna ostalo do utrke i pripreme se bliže kraju. Bit će pet fan zona, od kojih se ona na Velesajmu otvara već 19. travnja, dva dana prije početka relija. Ondje će biti baza svih timova i njihovi servisi, najveći timovi već idući tjedan dolaze u Zagreb i počinju graditi svoj 'mali grad'. 

WRC Croatia Rally - objavljena Lista prijava!
WRC Croatia Rally - objavljena Lista prijava!

Te dane dok se ne vozi reli gledatelji s ulaznicama smjet će ući u servis boks i iz bliza vidjeti kako sve to izgleda. Uz zabavni program DJ-eva i bendovi, ugostiteljske štandove, kao i one s WRC suvenirima. Čega prošle godine nije bilo zbog pandemije. 

U utorak i srijedu 19. i 20. travnja fanovi će moći vidjeti vozače, dobiti autograme, a od četvrtka do subote po trojica najbržih održat će javne konferencije za medije, koju će moći slušati i publika. 

Spektakl od tri milijuna eura: Gosti nas traže čak i helikoptere
Spektakl od tri milijuna eura: Gosti nas traže čak i helikoptere

Na ostalim fan zonama navijače čeka veliki ekran na kojem će moći pratiti sve brzinske ispite, ugostiteljska ponuda i zabavni program, a na Platku će biti i program driftera, koji će voziti u stankama, ali i mogućnost 'reli taksija', kada, uz nadoplatu, naši relijaši provozaju gledatelje pravom reli stazom.

Ulaznice za Croatia Rally su 90 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu