Obavijesti

Sport

Komentari 37

Dybala se u suzama opraštao od Juvea: Tamo neću nikada igrati!

Dybala se u suzama opraštao od Juvea: Tamo neću nikada igrati!

Mladom argentinskom napadaču Paulu Dybali, susret protiv Lazija (2-2) u dresu Juventusa bio je posljednji, a u jednom je trenutku navijačima navodno poručio da nikada neće prijeći u redove mrskog rivala

VIDEO

Paulo Dybala (28) je nakon sedam godina odlučio napustiti Juventus, a ovog će ljeta kao slobodan igrač izabrati novi klub. 

Pokretanje videa...

Paulo Dybala 01:00

Iako još uvijek nije poznato čiji će dres odjenuti, prema pisanjima talijanskih medija mogao bi prijeći u redove Rome.  
Prvotno se pisalo da odlazi u Inter, momčad koja se smatra najvećim rivalom 'staroj dami', ali argentinski napadač demantirao je navedeno. 

- Nikad neću otići u Inter - navodno je rekao Dybala dok se opraštao od navijača Juventusa tijekom remija protiv Lazija (2-2).
Bila je to njegova posljednja utakmica u dresu 'stare dame' na domaćem terenu, a suze su samo padale niz njegove obraze.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U trenutku kada je morao napustiti igru, emotivni Argentinac slomio se i briznuo u plač, a Leonardo Bonucci došao je do njega i pokazao kamo treba ići.

Serie A - Juventus v Lazio

Dybala je u Torino iz Palerma došao davne 2015. godine za 41 milijun eura, a u dresu Juventusa odigrao je 291 utakmicu i zabio 115 golova uz 48 asistencija.

Dybala je imao svoje zahtjeve što se tiče financija kako bi ostao u Juventusu, ali uprava kluba to nije željela pratiti.

Navijači su ga ispratili pljeskom, ali ono što im zasigurno ne bi bilo drago je da dres Juventusa zamijenim onim iz Intera. Čini se kako to mladom Argentincu nije opcija, stoga će im, u slučaju da Dybala ode u Romu, ta odluka ipak lakše pasti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića