Sport

Komentari 4

Erslan pokazao da je spreman za više, Bojković opravdao epitet najvećeg talenta u regiji!

Erslan pokazao da je spreman za više, Bojković opravdao epitet najvećeg talenta u regiji!

Pet nokauta, gušenje i tek jedna borba koja je izdržala do posljednjeg zvona! FNC 4 predstava u Osijeku nije razočarala sve one koji su si priuštili 'pay-per-view'...

Završio je uzbudljivi FNC 4 pod medijskim pokroviteljstvom 24sata! U spektakularnoj večeri u osječkom Gradskom vrtu vidjelu smo pregršt fantastičnih udaraca i veličanstvenih nokauta majstora mješovitih borilačkih vještina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Koliko su gledatelji mogli uživati u predstavi National Fight Championshipa dokazuje činjenica da je tek jedna borba otišla do sudačke odluke, a vidjeli smo i jedno gušenje te čak pet tehničkih nokauta.

Priredbu su otvorili Marin Mikulić i Nicola Pitarrello, a hrvatski je borac slavio prekidom u prvoj rundi nakon što je došao u 'top mount' i 'čekićima' završio Talijana. U drugoj borbi FNC-ovog dijela predstave svjedočili smo nokautu hrvatskog borca Luke Ćurkovića koji je prvi završio na podu u teškoj razmjeni udaraca s Michaelom Realijem.

Ipak, u sljedećoj je borbi Danijel Bažant 'spasio' hrvatsku čast protiv Talijana te se revanširao u ime Ćurkovića. Hrvatski vatrogasac je pokazao blistavu tehniku u 'stojci', a Giovannija Rivettija ugasio je teškim 'bombama'.

Marko Bojković opravdao je epitet jednog od najvećih talenata u regiji nakon još jedne spektakularne predstave. Bilo je puno prozivanja između njega i Poljaka Dawida Galeckog, koji je donekle i mogao parirati mladog srpskom borcu u 'stojci', no kada se borba preselila u parter, Galecki je ubrzo 'brojao zvijezde'.

Besmrtni Ivica Trušćek je u Osijeku upisao je jubilarnu 40. pobjedu u karijeri! Talijan Kuitty Begay uzdrmao je nekoliko puta našeg borca u 'stojci', dok je Trušček dominirao u klinču, a u drugoj je rundi uspio zahvatiti Talijana i ugušiti ga 'trokutom'. Nakon svega je uspio i dobro nasmijati sve prisutne...

Uvertira za glavnu borbu večeri bila je uistinu spektakularna! Teškaši Saša Milinković i Oliver Thompson odradili su vjerojatno i najuzbudljiviji meč večeri. Bilo je to nokdauna s obje strane, a suci su presudili 2-1 pobjedu hrvatskog borca!

Nakon 11 borbi (Armagedon i FNC 4) došao je red na glavnog aktera večeri Ivana Erslana! Na drugoj se strani nalazio Brazilac s UFC stažem Henrique Da Silva, koji nije imao baš nikakve šanse protiv Ivana koji je odlučio 'na brzaka' riješiti borbu. Nakon tek 90 sekundi, sudac je prekinuo borbu nakon teškog ground'n'pounda našeg borca! Erslan se praktički nije ni uznojio...

FNC 4 – ERSLAN VS. DA SILVA

Najčitaniji članci