Sport

Komentari 18

Evo kako je izgledala Woodsova noga: Skoro su je amputirali...

Evo kako je izgledala Woodsova noga: Skoro su je amputirali...

Američki golfer Tiger Woods doživio je tešku prometnu nesreću sletjevši s ceste. Morao je na hitnu operaciju te je skoro ostao bez noge. Liječnici su mu ugradili metalne vijke te je upitno hoće li više ikad moći igrati

Tiger Woods oporavlja se u bolnici nakon što je slomio desnu nogu u stravičnoj automobilskoj nesreći u Los Angelesu, te je upitno hoće li se golfer ikada moći vratiti profesionalnom sportu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kirurzi kažu da je 45-godišnjak u padu zadobio 'usitnjene otvorene prijelome zahvaćajući i gornji i donji dio tibije i kostiju fibule' što znači da su mu se potkoljenica i kosti potkoljenice rascijepile na više od dva dijela koje su provirile kroz kožu. 

Woods je također zadobio i ozljede kostiju stopala i gležnja koje su liječnici morali stabilizirati vijcima i šarafima.

Daily Mail je objavio grafiku kako je Woodsova noga izgledala nakon nesreće i kako izgleda nakon operacije.

Nogu su mu pričvrstili s metalnom šipkom koja ulazi u tibiju. Mišićne membrane su također oštećene, te su doktori izjavili da je Woods pretrpio ozbiljne ozljede zbog kojih mu je skoro amputirana noga.

- Da ga nisu operirali unutar sat vremena od nesreće, mogao je izgubiti desnu nogu - rekao je liječnik John Torres s NBC-a.

Woods se posljednji put natjecao u prosincu u Orlandu no bio je u lošem zdravstvenom stanju jer mu je disk pritiskao živac zbog čega je trpio velike bolove, a to mu je bila peta operacija na kralježnici od 2017. godine.

Najčitaniji članci