Obavijesti

Sport

Komentari 106

Filip Hrgović: Oj hrvatska mati, nemoj tugovati... Stiže zlato!

Filip Hrgović: Oj hrvatska mati, nemoj tugovati... Stiže zlato!
4

Pjevat će večeras mala skupina Hrvata ovdje u Bugarskoj. Pjevajte i vi kod kuće. Radujte se zbog mene, napisao je Filip Hrgović na Facebooku, novi prvak Europe

VIDEO

Moji snovi i molitve se ostvaruju. Naslov europskog prvaka je u mojim rukama. Oj hrvatska mati, nemoj tugovati... Pjevat će večeras mala skupina Hrvata ovdje u Bugarskoj. Zapjevajte i vi kod kuće. Radujte se zbog mene, napisao je Filip Hrgović na Facebooku nakon osvajanja europske titule u superteškoj kategoriji.

Hrgović je dominirao u finalu Europskog prvenstva u Bugarskoj protiv Nijemca Floriana Schulza i slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Zagrepčanin je postao tek drugi Hrvat koji je osvojio europsku titulu i prvi Hrvat na europskom tronu nakon Mate Parlova , koji je osvajao europski naslov u poluteškoj kategoriji u dva navrata, u Madridu 1971. i Beogradu 1973.

"Sad idem po svjetsko i olimpijsko zlato"

- Zlato dolazi u Hrvatsku, ostvario sam svoje snove. Nemam još osjećaj što sam zapravo postigao, ali bit će bolje kad se sve slegne. Drago mi je da rezultati dolaze u kontinuitetu - prva je izjava zlatnog europskog prvaka koji dodaje:

-  Plasirao sam se na Olimpijske igre 2016., pa osvojio europsko zlato. Sad se nadam svjetskoj i olimpijskoj medalji. Bilo je lijepo zaokružiti posao olimpijskim odličjem.

Veliki dan za hrvatski boks

Desetak minuta prije nego je Hrgović s trenerom Leonardom Pijetrajem , kolegama reprezentativcima i navijačima ponosno slušao "Lijepu našu“, iz ruku predsjednika Hrvatskog boksačkog saveza (HBS) Bone Bošnjaka brončanu medalju u poluteškoj kategoriji dobio je Hrvoje Sep, još jedan izdanak Boksačkog kluba Leonardo.

Hrvatski boksači Filip Hrgović i Hrvoje Sep vraćaju se u domovinu u nedjelju navečer, a u ponedjeljak u 12 sati imat će "presicu" u zagrebačkom Westinu.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...