FOTO Rijeka - Torshavn; Transparent na Rujevici oduševio sve: 'Dajte nam Lille da se igramo' | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 38

FOTO Dvojac iz Rijeke nasmijao sve: 'Dajte Lille da se igramo'

FOTO Dvojac iz Rijeke nasmijao sve: 'Dajte Lille da se igramo'

Rijeka je izborila playoff, a dva gospodina su se laganim korakom spustila po tribini. U rukama su nosila transparent čiji natpis se nazirao tek mjestimice. Sve dok ga nisu raširila s jasnom porukom

VIDEO

Dva mladića u sad već seniorskim godinama spremno su čekala cijeli susret. Navijala su na istočnoj tribini Rujevice i kada je ukrajinski sudac Derevinski označio kraj, fešta je mogla početi.

Rijeka je slavila 2-0 u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Konferencijske lige pa s ukupnih 5-1 protiv Torshavna izborila playoff gdje će snage odmjeriti s četverostrukim francuskim prvakom Lilleom. To je momčad koja je u vrhu francuskog nogometa dugi niz godina, koja obiluje sjajnim igračima i čija je vrijednost 211,5 milijuna eura po Transfermarktu s tim da samo jedan igrač, Jonathan David, vrijedi 60.

Statistika utakmice Rijeka - Torshavn

No, nogomet ne igra novac i Rijeka će imati svoju šansu. Pa da pobijedi taj Lille. Ili tu Lille? Ovisi iz kojeg kuta se gleda. Naši mladići s Rujevice dali su drugu perspektivu idućeg Rijekina suparnika i pronašli vrlo kreativnu poveznicu na hrvatskoj estradi.

Jednom kada je Derevinski dosudio kraj, a Rijeka izborila playoff, dva gospodina su se laganim korakom spustila po tribini. U rukama su nosila transparent čiji natpis se nazirao tek mjestimice.

A kada su stigla do željene destinacije, razvukla su ga u punoj snazi i poslala jasnu poruku: "Dajte Lille da se igramo."

Silueta ženskog tijela nekoga bi mogla asocirati na hrvatsku pjevačicu Lidiju Bačić, no sigurni smo da je svaka sličnost sa stvarnim osobama slučajna.

- Vidio sam transparent, haha. Jako kreativno i inspirativno - komentirao je transparent riječki trener Sergej Jakirović.

Neka padne Lille pa će biti i pjesme i veselja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 38

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner