Sport

Komentari 2

Francuski novinari razljutili su Tudora: Ne poštujete utakmicu!

Francuski novinari razljutili su Tudora: Ne poštujete utakmicu!

Pričate mi o prijelaznom roku i Kupu, ne poštujete subotnju utakmicu. Čeka nas sjajna utakmica protiv Monaca, a tu pričamo o drugim stvarima, rekao je hrvatski stručnjak na klupi Marseillea Igor Tudor

Neću komentirati prijelazni rok i govoriti o dolascima i odlascima. Ostalo je još nekoliko dana, poslije ćemo sagledati stanje kad prijelazni rok završi. Razgovarat ćemo o utakmici koja je pred nama, želimo nastaviti naš sjajan niz i fokusirani smo isključivo na utakmicu pred nama, započeo je Igor Tudor konferenciju za novinare ususret ligaškom susretu Marseillea protiv Monaca ovog vikenda.

Iako je pred Tudorovim klubom derbi susret, prvo pitanje na konferenciji nije se odnosilo na utakmicu, već na transfer senegalskog napadača Bambe Dienga (22) za kojeg se špekulira da bi mogao otići put Lorienta. A nekako ligaški susret nije bio u prvom planu, što je dodatno uznemirilo Tudora.

Naime, sljedeće je pitanje bilo ono u ždrijebu osmine finala Francuskog kupa gdje su loptice Marseille spojile s PSG-om. Tu je hrvatski strateg malo povisio ton i održao lekciju novinarima.

- Pričate mi o prijelaznom roku i Kupu, ne poštujete subotnju utakmicu. Čeka nas sjajna utakmica protiv Monaca, a tu pričamo o drugim stvarima. Moramo se usredotočiti na važan susret za nas - rekao je Tudor.

POGLEDAJTE VIDEO OD 14:30

Utakmica 20. kola Ligue 1 između Marseillea i Monaca na rasporedu je u subotu, 28. siječnja, s početkom u 21 sat na Velodromeu.

Najčitaniji članci