Sport

Komentari 65

Funcuti skandalozno izvrijeđali Računicu: 'Tovare, napuši se...'

Funcuti skandalozno izvrijeđali Računicu: 'Tovare, napuši se...'

Računica je u 276 nastupa za Hajduk zabio 77 golova te po tri puta osvajao hrvatsko prvenstvo i kup, a Torcida mu je 2004. godine uručila nagradu "Hajdučko srce". Funcute za to očito nije briga...

Šibenik je u 31. kolu HT Prve lige kod kuće slavio protiv Slaven Belupa i tako prekinuo niz od pet poraza. Bila je to ujedno i prva pobjeda Deana Računice na klupi momčadi sa Šubićevca.

Pogledajte video: Atmosfera na Poljudu uoči derbija

Ipak, Funcuti su svejedno vrijeđali glavnog trenera svoje momčad jer im se nije svidjela njegova izjava nakon poraza od Hajduka u prošlom kolu.

"Deane, tovare, napuši se ku**ine", moglo se čuti skandalozno skandiranje na Šubićevcu u drugom poluvremenu utakmice protiv Koprivničana.

Hajduk je pobijedio Šibenik na Poljudu u utakmici 30. kola HT Prve lige

Što je Računica izjavio nakon poraza od Hajduka? 'Bili' su u toj utakmici došli do pobjede golom s(p)retnim golom Eleza u 87. minuti

- Nadam se da će im (op.a., Hajduku) taj gol pomoći da dođu do naslova.

Podsjetimo, Računica je u 276 nastupa za Hajduk zabio 77 golova te po tri puta osvajao hrvatsko prvenstvo i kup, a Torcida mu je 2004. godine uručila nagradu "Hajdučko srce".

- Kako zaustaviti Livaju? Njega možemo zaustaviti samo ako ne bude igrao. Znate da on ove male utakmice rješava bez problema - izjavio je Računica još uoči utakmice s Hajdukom. Mnogi su tada njegove riječi shvatili kao 'skidanje gaća', no Šibenčani su na koncu itekako namučili Splićane.

Hajduk je pobijedio Šibenik na Poljudu u utakmici 30. kola HT Prve lige