Obavijesti

Sport

Komentari 17

Gattusova drama: Kad umrem, samo me odvedite na stadion

Gattusova drama: Kad umrem, samo me odvedite na stadion

Nekadašnji zadnji vezni Milana boluje od autoimune bolesti koja mu utječe na kvalitetu vida. Ponekad se događa da stvari vidi dvostruko. U zadnje vrijeme utakmice vodi s povezom na oku

Nakon remija Napolija i Torina (1-1) Gennaro Gattuso (42), trener napuljskog kluba, progovorio je o svojim zdravstvenim problemima. 

Gattuso je utakmicu ranije, protiv Lazija, vodio s povezom na oku i preskočio je nekoliko intervjua nakon utakmica jer mu se stanje s vidom pogoršalo.

POGLEDAJTE VIDEO: Igrači Rijeke u Napulju

Pokretanje videa ...

Nekadašnji zadnji vezni Milana boluje od autoimune bolesti koja mu utječe na kvalitetu vida. Ponekad se događa da stvari vidi dvostruko. Nakon utakmice došao je pred kamere, a desno oko bilo mu je gotovo pa zatvoreno. Želio je pojasniti o čemu se radi, jer se počelo pričati da se radi o nekoj opakoj bolesti.

Serie A - Inter Milan v Napoli

- Ovim putem poslao bih poruku svima, posebno djeci, koja se pogledaju u ogledalo i vide na sebi nešto što izgleda neobično ili nešto što nije u redu. Moja poruka je da je život lijep i da prihvatite sve. Moji igrači pate što sam u ovakvom stanju, znam to, ali živ sam. S ovim imam problem 10 godina i ovo je treći put da mi se stanje pogoršalo, ali vratit će se u normalu i ja ću se vratiti još ljepši - uvjerava trener Napolija pa dodaje:

- Nije samo stvar u tome što izgleda ružno, već se zbog svega toga osjećate iscrpljeno. Zamislite da 24 sata dnevno sve vidite dvostruko. Samo bi luđak poput mene nastavio raditi stvari kakve ja radim. Međutim, tako je, kako je. Ovo je moj život i znam da na svijetu ima puno gorih stvari.

Inter srušio Jurićevu Veronu! Brozović asistirao za pobjedu
Inter srušio Jurićevu Veronu! Brozović asistirao za pobjedu
Napoliju vraćen bod, otkazana utakmica s Juveom će se igrati!
Napoliju vraćen bod, otkazana utakmica s Juveom će se igrati!

- Neki već pretpostavljaju da mi je ostalo mjesec dana života, da umirem, ali uvjeravam vas da je sve u redu. Kad umrem, samo me odvedite na stadion, tamo sam i živio.