Sport

Komentari 40

Gejmeri, coinse na sunce: FIFA uvrstila Livaju u momčad tjedna

Gejmeri, coinse na sunce: FIFA uvrstila Livaju u momčad tjedna

Navijači Hajduka koji igraju 'Fifa Ultimate Team' mogu krenuti 'u potragu' za pojačanom karticom voljenog im Marka Livaje koji je peti hrvatski igrač ove sezone u Fifinoj momčadi tjedna

Krasno je prebacio Dominika Livakovića za 1-0, a zatim i asistirao Sahitiju za 2-0 Hajduka protiv Dinama na Maksimiru, prije toga gol i dvije asistencije protiv Lokomotive, a sve su to pratili i u najpopularnijoj svjetskoj nogometnoj simulaciji te mu dali posebnu 'karticu' među najboljim igračima tjedna.

Marko Livaja tako će imati poboljšanu 'karticu' u Fifa Ultimate Teamu s ocjenom 81 (inače 75), a našao se među nogometašima poput Bernarda SilveCira ImmobileaJordana Hendersona koji su također prema mišljenju developera igre bili najbolji prošlog tjedna. Tako će navijači Hajduka moći krenuti u 'potragu' za Livajom. 

Prošle sezone su takva pojačanja dobili Bruno Petković Mislav Oršić što se tiče HNL-a, a od ostalih hrvatskih nogometaša su se na 'Team of the week' popisu našli Kramarić (86), Pašalić i Ćaleta-Car (82) i Gvardiol (81).

Najčitaniji članci