Obavijesti

Sport

Komentari 0

Gordonu još tri dana da odluči ostaje li u Bullsima

Gordonu još tri dana da odluči ostaje li u Bullsima
1

Pregovaramo, no lagao bih kad bih rekao da nismo jako udaljeni od konačnog dogovora, otkrio je Gordon, koji je sve dalje od Chicago Bullsa

VIDEO

Bullsi su u ponedjeljak počeli pripreme za novu NBA sezonu, no još ne znaju hoće li moći računati na beka-šutera Bena Gordona. Englez je nezadovoljan statusom u momčadi i minutažom, te je više puta rekao kako želi otići. Prošlog ljeta odbio je ugovor vrijedan 50 milijuna dolara, a nedavno mu je ponuđeno 53 milijuna za pet godina. No Gordon želi najmanje 13 milijuna po godini i garancije da će u igri provoditi više vremena.  Bullsi mu to ne mogu ponuditi, te je vrlo izvjesno da će on status "ograničenog slobodnog igrača" iskoristiti za odlazak iz kluba.
- Intenzivno pregovaramo, no lagao bih kad bih rekao da nismo jako udaljeni. To me ne iznenađuje niti obesrabruje - komentirao je Gordon neizvjesnost oko svoje budućnosti.
Slično je izjavio glavni menadžer Bulls John Paxson:
- Imamo još nešto vremena, a naša ponuda će biti valjana do srijede. No već se dugo vremena ne možemo dogovoriti - priznao je Paxson.
Potpiše li Gordon novi ugovor, zarađivat će najviše 6,4 milijuna dolara po sezoni, a u tom slučaju će sljedećeg ljeta postati "neograničeni slobodni igrač".
Manje izvjesna opcija je da će dvije strane iskoristiti "sign and trade" opciju. Gordon bi, prema tome, potpisao novi ugovor, pa odmah bio zamijenjen s nekim drugim klubom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići