Obavijesti

Sport

Komentari 24

Guardiola otkrio kako u uzvratu LP pobijediti: Napravit ćemo šou

Guardiola otkrio kako  u uzvratu LP pobijediti: Napravit ćemo šou
3

Budemo li ponovili dijelove ove utakmice, onda ćemo pobijediti. Slavit ćemo samo ako ostanemo vjerni sebi, druga opcija za pobjedu ne postoji, kazao je trener Cityja Pep Guardiola

VIDEO

U jednoj od najboljih utakmica Lige prvaka kojoj smo svjedočili, Manchester City je u polufinalu pobijedio Real Madrid s 4-3, a uzvratni susret igra se na Santiago Bernabeu sljedeću srijedu. 

Pokretanje videa...

Guardiola puši kubanku 00:58

Trener 'građana' Pep Guardiola može biti zadovoljan učinkom svoje momčadi, ali zasigurno da ostaje žal i za nekoliko propuštenih prilika. 

- Bila je to dobra utakmica između dviju momčadi punih kvalitetnih igrača, a rezultat je takav kakav je. Pobijedili smo, odmorit ćemo se, odigrati susret s Leedsom i onda putujemo u Španjolsku. Moje skromno iskustvo govori da se mora prijeći preko ovakvih stvari da bi se osvojila titula -  rekao je Guardiola pa nastavio:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Champions League - Semi Final - First Leg - Manchester City v Real Madrid

- Rezultat je mogao biti i bolji, ali Real je uvijek Real. Trebaju nam dvije vrlo dobre izvedbe protiv njega, a prvu smo odradili. Sad moramo i drugu. Ovo je bio dobar test naše osobnosti, a u Madrid putujemo da bismo pobijedili i u drugom ogledu.

Prvi gol na utakmici zabio je De Bruyne, a nakon devet minuta mrežu 'kraljevskog' kluba zatresao je i Jesus. Za City su zabili još Foden i Silva, a veliku priliku propustili su na početku drugog dijela kada je Mahrez bio neprecizan te pogodio stativu. Foden je na odbijanac pokupio loptu i probao, ali obrana Reala blokirala je njegov udarac. 

Champions League - Semi Final - First Leg - Manchester City v Real Madrid

- Promašili smo ih, ali smo ih i stvorili. Bili smo tamo cijelo vrijeme. Nitko se ne može žaliti na rezultat, izvedbu, na bilo što. Ja sam ponosan i nevjerojatno sretan zbog toga kako smo odigrali pred cijelim svijetom protiv momčadi koja je iskusna u ovim stvarima. Napravili smo sve potrebno za pobjedu - kazao je Guardiola pa zaključio što je potrebno za pobjedu u uzvratnom susretu:

- U Madridu nećemo slaviti budemo li igrali kao što smo u drugom poluvremenu, ali budemo li ponovili dijelove ove utakmice, onda ćemo pobijediti. Želimo se pokazati na Santiago Bernabeuu, želimo ondje napraviti šou. Slavit ćemo samo ako ostanemo vjerni sebi, druga opcija za pobjedu ne postoji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub