Obavijesti

Sport

Komentari 16

Haaland ima poseban režim spavanja. Pomaže mu i prsten

Haaland ima poseban režim spavanja. Pomaže mu i prsten

Norvežanin ne odstupa od rituala kad je u pitanju odmor, ali i prehrana. Suigrač iz reprezentacije tvrdi da nikad nije vidio nekoga tko može toliko pojesti

VIDEO

Erling Braut Haaland (22) stroj je za golove. Trebalo mu je samo 35 minuta za pet golova Leipzigu u velikoj pobjedi 7-0 u Ligi prvaka. Izjednačio se s Leom Messijem i Luizom Adrianom po broju golova na jednoj utakmici elitnog natjecanja.

Jutro poslije na društvenim mrežama objavio je fotografiju na kojoj odmara na kauču s loptom Lige prvaka pod rukom. Njegov režim spavanja posebno je zanimljiv.

Haalandovi rituali

Kako bi odmorio oči prije odlaska na spavanje, nosi posebne naočale s narančastim staklima. One odbijaju štetno plavo svjetlo koje razbuđuje mozak.

Svaku večer odlazi na spavanje između 22 i 22.30 i pritom gasi sve elektroničke uređaje kako ga ne bi ometali. Ipak, jedan nosi na sebi, prsten Oura Ring koja poboljšava kvalitetu zna, prati tjelesnu temperaturu, razinu stresa i otkucaje srca, piše Daily Mail. Cijena mu se kreće od 314 do 367 eura (od 2365 do 2765 kuna).

Isti uređaj koristi i bivši engleski reprezentativac Gary Neville (48) otkako mu je pozlilo gledajući osminu finala zadnjeg Eura između Engleske i Njemačke.

Najefikasnijeg strijelca u povijesti Lige prvaka, koji je u prvih 25 utakmica zabio nevjerojatna 33 gola, svako jutro budi poseban alarm: himna Lige prvaka. Ha, možda je zato i tako inspiriran kad je čuje prije svake utakmice.

Koliko jede Haaland?

Suigrač iz reprezentacije Josh King nedavno je otkrio da Haaland dnevno može pojesti čak 6000 kalorija.

- Nikad nisam vidio da netko toliko jede. Ima sve više mišića i sve je veći. Jede kao medvjed - kazao je King.

U njegovoj su prehrani i iznutrice bogate mineralima poput srca i jetre, kao Norvežanin voli pojesti dobru ribu, a posebno mu se sviđaju očeve lazanje.

- Najvažnije je jesti kvalitetnu hranu koja je što je više moguće lokalno uzgojena. Ljudi kažu da je meso loše, ali koje? Meso koje dobijete u McDonald'su ili lokalna krava koja pase travu - kazao je Haaland jednom prilikom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom