Obavijesti

Sport

Komentari 10

Hajduk napokon dobio hibridni travnjak: Predao ga Kustić!

Hajduk napokon dobio hibridni travnjak: Predao ga Kustić!
3

Radovi su trajali nešto više od 40 dana, a odrađeni su sukladno svim rokovima, fazama i predviđenim planovima. Bio je ovo infrastrukturni projekt od velikog značaja za Klub, stoji na stranicama kluba

Hajduk je od danas i službeni vlasnik novog hibridnog travnjake najnovije generacije.

Pokretanje videa ...

Član Uprave splitskog kluba Ivan Matana službeno je preuzeo travnjak od strane delegacije HNS predvođenom izvršnim direktorom Marijanom Kustićem, za kojeg se pretpostavlja da će naslijediti Davora Šukera na poziciji prvog čovjeka hrvatskog nogometa.

I Splićani dali podršku Kustiću: Desna ruka - legenda Hajduka
I Splićani dali podršku Kustiću: Desna ruka - legenda Hajduka

"Radovi su trajali nešto više od 40 dana, a odrađeni su sukladno svim rokovima, fazama i predviđenim planovima. Bio je ovo infrastrukturni projekt od velikog značaja za Klub koji će spreman, s novim reprezentativnim travnjakom, dočekati početak nove natjecateljske sezone. Zahvala ide svim radnicima i tvrtkama koje su sudjelovale u realizaciji istog kako bi se ispoštovali svi rokovi koji su postavljeni pred njih", stoji na klupskim stranicama Hajduka.

Potpisan je na koncu i primopredajni zapisnik, a u narednom će periodu izvođač radova kontinuirano raditi i kontrolirati stanje travnjaka kako bi isti bio dugoročno u optimalnom stanju. 

Nogometaši Hajduka će generalku na novom hibridnom travnjaku imati u ponedjeljak (12. srpnja) protiv Zrinjskog, dok će na prvu službenu utakmicu čekati do 22. srpnja kada će ugostiti kazahstanski Tobol u sklopu kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Hajdukove rezerve slavile na posljednjem susretu u Sloveniji
Hajdukove rezerve slavile na posljednjem susretu u Sloveniji

Prije europskog natjecanja otvorit će jubilarnu 30. sezonu 1.HNL protiv Lokomotive u Zagrebu.