Obavijesti

Sport

Komentari 17

Heat zaustavio čudesnu seriju Sixersa, Šarić kao Tom Brady

Heat zaustavio čudesnu seriju Sixersa, Šarić kao Tom Brady
1

Dario Šarić utakmicu je završio s 23 koša, no ovoga puta Miami je do pobjede odveo dvojac od kojeg se to i očekuje. Wade je zabio 28, a Goran Dragić 20 koševa...

VIDEO

Nakon 17 uzastopnih pobjeda u NBA ligi Philadelphia 76ers doživjela je svoj prvi poraz. Na svom terenu izgubili su od Miami Heata 113-103 u drugoj utakmici prvog kruga doigravanja čime je rezultat sada poravnat na 1-1.

- Miami je bio potpuno drugačija momčad no u prvoj utakmici. Stalno su nam bili za vratom i doista su imali veliku želju za pobjedom, malo su nas iznenadili u prvoj i drugoj četvrtini. Počeli smo bolje igrati u drugom poluvremenu, no bilo je kasno - rekao je Dario Šarić nakon još jedne sjajne predstave.

Utakmicu je završio s 23 koša, devet skokova, tri asistencije, četiri ukradene lopte i jednom blokadom, a jedno dodavanje preko cijelog terena neki su usporedili već s legendarnim Tomom Bradyjem.

Iako su Sixersi dobili tri četvrtine, a Heat samo jednu, upravo je ta, druga četvrtina, odlučila pobjednika. U prvih deset minuta Phila je vodila sedam razlike, no u drugoj četvrtini Heat je napravio 34-13 i Šariću i društvu bilo se teško vratiti iz takvog ponora, pogotovo ako se zna da još nemaju Joela Embiida.

- Uh, jedva čekam da se vrati i ispraši turove svima jer s njim smo puno bolja momčad. Joel uvijek želi igrati, ali doktori mu stalno govore da mora pričekati još koju utakmicu i da mora biti potpuno spreman da se vrati na teren. Jako nam nedostaje, pa on je velika zvijezda NBA lige, treba nam u obrani, treba nam u napadu - priča Šarić.

No, i bez Embiida Sixersi izgledaju jako dobro. Njihova prva zvijezda već neko vrijeme je Ben Simmons koji je i sinoć bio najbolji strijelac momčadi. Zabio je 24 i ponovno bio na pragu triple-double učinka uz devet skokova i osam asistencija. Miami su do pobjede predvodili iskusni Dwyane Wade s 28 koševa i sedam skokova, Goran Dragić s 20 koševa, Johnson sa 18...

- Fali nam malo iskustva, slušao sam i Wade kako priča da je svaka utakmica drugačija i nema veze ako izgubiš koju. A mi imamo rookieje, nekoliko igrača koji su tu tek dvije godine i gladni smo pobjeda. Pokazat ćemo im to u Miamiju - dodaje Šarić.

U drugoj utakmici večeri prvaci nisu dopustili iznenađenje na svom parketu i poveli su 2-0. Warriorsi su slavili protiv Spursa 116-101 uz 32 koša Kevina Duranta i 31 Klaya Thompsona. LaMarcus Aldridge kod San Antonija zabio je 34 te imao 12 skokova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići