Heynckes: Bayern je bio bolji, a u Realu mogu zahvaliti Navasu | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 34

Heynckes: Bayern je bio bolji, a u Realu mogu zahvaliti Navasu

Heynckes: Bayern je bio bolji, a u Realu mogu zahvaliti Navasu
1

Darivali smo Real u obje utakmice. Takav je nogomet nekad, ali takve pogreške se ne smiju događati na ovoj razini! Bili smo bolji, nizali šanse, rekao je stoper Bayerna Mats Hummels

VIDEO

Bayern je imao Reala namještenog za nokaut, ali svaki put kad su došli u priliku da ga obore, počeli su "pimplati" i ostali su tako bez šanse za trostruku krunu. Odigrali su 2:2 u uzvratu na Santiago Bernabeuu, ali to nije bilo dovoljno jer su kod kuće poraženi 1:2.

- Teško je prihvatiti ovo. Nakon briljantnog prvog dijela, teško je primiti gol tako rano u drugom poluvremenu, u tako delikatnom trenutku. No igrali smo dobro, sve što je Real radio bili su napadi iz kontri. Nisam dugo vidio da Bayern igra ovako dobro, a imali smo i neke ozlijeđene - istaknuo je trener Jupp Heynckes nakon utakmice.

Real u trećem finalu zaredom! Izbacili Bayern u velikoj drami
Real u trećem finalu zaredom! Izbacili Bayern u velikoj drami

Prvi put mu se u karijeri dogodilo da neće izboriti finale Lige prvaka. Dosad je sa svakim klubom s kojim je igrao u LP, dogurao barem do one završne stube. I teško se mirio s ispadanjem njemački stručnjak.

- U dvije utakmice smo bili bolja momčad. Razočaran sam, jako razočaran... Mi smo dominirali, oni mogu zahvaliti Navasu što su prošli dalje! Zaslužili smo finale - smatra Bayernov strateg koji nije želio tražiti alibi u izostancima.

- Da, u prvoj utakmici smo vrlo brzo ostali bez Robbena Boatenga, otežalo nam je to stvari. Pet igrača iz prvih 11 nam nedostaje, utjecalo je to na ishod ove dvije utakmice, ali svi su igrači bili dorasli zadatku, ne tražim izlike - kaže Heynckes.

- Darivali smo Real u obje utakmice. Takav je nogomet nekad, ali takve pogreške se ne smiju događati na ovoj razini! Bili smo bolji, nizali šanse, ali nismo ih iskoristili i to nas je koštalo. Nije dovoljno što smo odigrali dobro i borili se. Ako želiš naslov, moraš biti ubojit -  smatra branič Mats Hummels.

- Jako smo razočarani... Zaslužili smo finale. Svjesni smo koliko smo šansi propustili realizirati - ističe branič Alaba, a slično razmišlja i Süle:

- Odigrali smo opet dobro i vrlo je frustrirajuće što smo izbačeni iz natjecanja. Jako smo razočarani...

Napadač Thomas Müller je, kao i suigrači, bio utučen zbog ispadanja od Reala.

- Igrali smo bolje nego u Münchenu i bila je ovo pomalo luda utakmica, a nedostajalo nam je i sreće! No nemamo se čega sramiti iako boli jako. Uložili smo jako puno, toliko naših igrača zaslužuje igrati finale Lige prvaka. Trebat će nam sad nekoliko dana da se saberemo -  kaže Müller.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 34

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Dinamo kupuje igrača iz Australije?
PRATITE UŽIVO

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Dinamo kupuje igrača iz Australije?

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Hrvatska - Španjolska 0-3: Ovo je bilo za zaborav! Furija nas demolirala, Petko fulao penal
TEŽAK PORAZ

Hrvatska - Španjolska 0-3: Ovo je bilo za zaborav! Furija nas demolirala, Petko fulao penal

Nestrpljivo smo iščekivali prvu utakmicu na Euru pa doživjeli bolno prizemljenje. Španjolska nas je razbila 3-0 golovima Morate, Ruiza i Carvajala. Sve smo primili u prvom poluvremenu, a u nastavku je Petković promašio penal