Sport

Komentari 73

HNS odlučio: Gorici finale Kupa, novi šef sudaca je Bruno Marić!

HNS odlučio: Gorici finale Kupa, novi šef sudaca je Bruno Marić!

Kao što smo najavili prije mjesec dana, danas je potvrdio sam HNS. Novi predsjednik Komisije nogometnih sudaca je Bruno Marić. Također, Izvršni odbor odlučio je da će se finale Kupa igrati u Gorici

U Zagrebu je održana 24. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, a na njoj je odlučeno kako se finale Hrvatskog nogometnog Kupa igra u Gorici! Spominjala se mogućnost igranja u Splitu, ali HNS je dodijelio spomenutu utakmicu Velikoj Gorici i tako 'pokrio' sva područja.

Podsjetimo, finale 2017. godine igralo se na sjeveru u Varaždinu, dok se godinu kasnije igralo na istoku u Vinkovcima. Zatim je 2019. godine odigrano u Puli na zapadu, a prošle je godine bilo na jugu u Šibeniku pa će se ove godine odigrati u središtu - Velikoj Gorici.

Nadalje, imenovani su članovi Komisije nogometnih sudaca: Damir Batinić, Bruno Marić, Ivica Modrić, Vlado Svilokos, Edi Šunjić, Ante Vučemilović Šimunović ml. i Šime Vukić. Za predsjednika Komisije imenovan je Bruno Marić, a za dopredsjednika Damir Batinić. Odluka stupa na snagu 1. lipnja 2021.

Podsjetimo, takav smo događaj najavili još prije mjesec dana, odnosno nakon smjene Kulušića, Vučkova, Kovačića, Vučemilovića - Šimunovića, Svilokosa i Pristovnika.

Najčitaniji članci