Sport

Komentari 24

Hrgović: Molina je izgledao nervozno, sigurno se uplašio!

Hrgović: Molina je izgledao nervozno, sigurno se uplašio!

Rođen sam za najveće stvari. Savršena mi je kilaža, mislio sam da ću biti teži. Molina? Kaže da je spremniji nego ikad, a teži je nego ikad, kaže Filip Hrgović dan prije borbe s Molinom

Savršeno mi je pogođena kilaža, mislio sam da ću biti koju kilu teži, rekao je Filip Hrgović za RTL iz hotelske sobe večer uoči okršaja s Ericom Molinom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hrgović je u Saudijskoj Arabiji cijeli tjedan, a nakon što se suočio s Molinom u četvrtak, u petak su se našli na službenom vaganju, gdje je Hrgović došao u hrvatskom dresu.  I tri je kilograma lakši od Moline.

- Izgledao mi je nervozan, inače je flegma tip, sad je bio nabrijan, što znači da me respektira, da je pao pod dojam i uplašio se, što je dobro za mene. Ali čeka me dobar meč, nema opuštanja - dodao je.

Tradicionalno, dan uoči borbe odradio je sparing s jednim od svojih trenera Hassanom Yousufom.

- Kad odradim s njim sparing, uvijek padnem u depru, pomislim da sam nespreman. Dobro me probudio. Vidjet ćemo sve u prvoj rundi - govorio je Filip pa zaključio:

- Kaže da je spremniji nego ikad, a teži je nego ikad. Jako sam opušten, s obzirom na priredbu na kojoj se borim. Rođen sam za najveće stvari...

Najčitaniji članci