Obavijesti

Sport

Komentari 114

Hrgović: Najbolji sam boksač na svijetu! Umirovit ću Corbina

Hrgović: Najbolji sam boksač na svijetu! Umirovit ću Corbina
1

Mi smo Hrvati, ne padamo pod dojam ničeg, mi smo najveći ratnici na svijetu. Bolji sam boksač nego prije, puno smo radili na tehnici, rekao je Hrgović za RTL uoči nedjeljnog dvoboja s Corbinom

VIDEO

Filip Hrgović u noći se sa subote na nedjelju, 25. svibnja., se bori s Amerikancem Gregoryjem Corbinom, i to na njegovom tlu, u Washingtonu. 

Prva je ovo borba našem boksaču na američkom tlu, a za kamere RTL-a otkrio je koliko je samopouzdan uoči borbe s Amerikancem:

- Nisam ja vaš najbolji boksač nego najbolji na svijetu. Corbina čeka večer nakon koje će razmisliti da se ostavi od boksa. On dolazi iz jednog poraza nakon 15 pobjeda tako da poslije ovog poraza od mene moguće da će se ostaviti boksa - rekao je Hrga.

Ovaj put se Hrgović za borbu spremao na američkom tlu, a ovaj pripremni kamp nije bio kao dosad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kamp je prošao odlično, odradili smo sve što je trebalo kao i uvijek, uvijek se spremam maksimalno, i bolji sam boksač nego prije, puno smo radili na tehnici. Vidjet ćete neke nove stvari nego dosad. 

U Washingtonu su u istoj dvorani u kojoj će se Hrgović boriti s Corbinom dosad boksale i veličine poput Tysona i Alija, no našeg boksača to nije nimalo zaprepastilo:

- Mi smo Hrvati, ne padamo pod dojam ničeg, mi smo najveći ratnici na svijetu, a ring je svugdje u svijetu ring. Ništa novog za mene, k'o što sam rekao, čeka vas dobar meč i vjerujem da ću uspješno odraditi ovaj debi - zaključio je za RTL.

Borba se odvija u noći sa subote na nedjelju, a program počinje u 3 sata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića