Sport

Komentari 26

Hrga nokautirao lutku Furyja: Iduća borba bit će u Hrvatskoj?!

Hrga nokautirao lutku Furyja: Iduća borba bit će u Hrvatskoj?!

Najbolji hrvatski teškaš mogao bi u ring u kolovozu, iako u boksačkom svijetu sve i dalje stoji, nema konkretnih dogovora borbi dok sasvim se završi korona priča

Radimo na tome da iduća Filipova borba bude u Hrvatskoj!, najavio je Hrgovićev menadžer Željko Karajica na otvorenom treningu svoga štićenika.

Treningu koji se pretvorio u pravi šou.

Naime, nakon što je krenula priča kako je i Vitalij Kličko izjavio da bi Hrgović mogao pobijediti Tyson Furyja, Filip je na lutku za treninge navukao majicu Tysona Fuyja i krenuo udarati po njoj!

- Gotovo, pao je - nasmijao se kad je 'nokautirao' lutku Fury.

Kao da je i sam shvatio da će (puno prije) do šanse za svjetski naslov doći ako uz boksačko umijeće doda dozu šoua, spektakla.

- Imam predodobru bradu, ne može me uzdrmati. Nekad su me takvi borci frustrirali, ali sad sam zreliji, tako da... Tyson Fury neka uzme tih par stotina milijuna što ima, a onda će 'El Animal' zavladati - dobro je raspoložen bio naš boksač.

Njegov je menadžer objasnio da se u boksačkom svijetu još ne dogovaraju velike borbe i priredbe, čeka se kraj korone, ali je otkrio da bi iduću borbu mogao imati u Hrvatskoj.

- Želim suparnika iz ranga Chisore, Takame, Millera, Parkera, Ortiza... Sa svima njima to bi bio okršaj "na nož" i svijet bi vodio moj potencijal - dodao je Hrga,

Najčitaniji članci