Obavijesti

Sport

Komentari 110

Hrgović poslao poruku Usiku u Ukrajini: Oprostite, ubio bih ga!

Hrgović poslao poruku Usiku u Ukrajini: Oprostite, ubio bih ga!
1

Hrvatski boksač Filip Hrgović boravio je u Kijevu, kako bi snimio TV spot za promotivnu kampanju, a prilikom posjeta Muzeju braće Kličko održao je konferenciju za medije i poslao poruku mogućem protivniku Usiku (33)

VIDEO

Nisam prvi put u Kijevu, ovdje sam se jednom već borio. Ovaj put sam imao malo više vremena za obilazak grada. Najviše mi se sviđa hrana, posebno izvorna ukrajinska jela koja sam probao, rekao je Hrga na konferenciji za medije u Kličkovom muzeju.

Medije je najviše zanimao Hrgovićev idući protivnik, s kojim bi se trebao boriti krajem ožujka 2020., ali Filip je na tu temu riječ ipak prepustio svom menadžeru, Željku Karajici.

- Filip je ušao u TOP 10 boraca na svijetu, a idući korak je ulazak među 5 najboljih, pa mi je jasno da postoji velik interes za Filipovog idućeg protivnika. Pregovori su na vrhuncu. Trebali bi biti realizirani kroz par dana, pa ćemo tada javnost obavijestiti o svemu. Ali imajte na umu, riječ je o najboljim borcima na svijetu i tko god Filipu bude protivnik,  bit će to sigurno pravi boksački spektakl - kazao je Karajica. 

Jedna od tema bio je i drugi meč između WBC prvaka Deontay Wildera (42-0-1) i Tysona Furyja (30-0-1), koji je na rasporedu 22. veljače, a medije je zanimalo kome Hrgović daje prednost u razvikanom meču. 

- Prednost dajem Wilderu. Mislim da je brži i bolji borac. Fury je možda tehnički potkovaniji, ali nisam siguran koliko je psihički stabilan. Svi znamo da je već imao problema, a u medijima vidimo kako najavljuje odlazak u MMA, pa mijenja trenera... Nisam siguran koliko je koncentriran na borbu i zato prednost dajem Wilderu. 

Boxing - Staples Center

Ukrajinac Oleksandr Usik (17-0) na listi izazivača odmah je iza Furyja, i potencijalni Hrgovićev protivnik na putu ka naslovu. Usik nije prirodni teškaš, poput Filipa, više spada u cruiserweight kategoriju, pa se postavilo pitanje kako bi završio meč Hrgovića i Usika.

- Oprostite, ali ubio bih ga - izjavio je Hrgović. (fh)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi