Obavijesti

Sport

Komentari 28

Hrgović trenirao na Maksimiru: Još samo jedan dan u kampu...

Hrgović trenirao na Maksimiru: Još samo jedan dan u kampu...
7

FILIP KAO ROCKY Dok čeka idućeg protivnika, najbolji hrvatski boksač formu brusi i na tribinama najvećeg hrvatskog stadiona. I to u trenirci elitne postrojbe Hrvatske vojske "Gromovi"

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (27) ne staje s napornim treninzima ni u pauzi između mečeva iako još ne zna ni datum iduće borbe, ali ni protivnika.

Pokretanje videa ...

"El Animal" ovih dana nalazi se u Zagrebu gdje skuplja snagu za novi duel na putu prema naslovu svjetskog prvaka. Podsjetimo, 7. prosinca u Diraji u Saudijskoj Arabiji nokautirao je Amerikanca Érica Molinu u trećoj rundi i zaokružio omjer na savršenih 10-0 u profesionalnoj karijeri.

Uz treninge u svojoj dvorani u Sesvetama, Filip je odlučio odraditi i jedan nesvakidašnji na otvorenom, pa je tako u petak bio na stadionu Maksimir. Trenirao je na stepenicama istočne tribine radeći serije udaraca i trčeći uz utege u rukama.

"Samo još jedan dan u nizu u HF kampu! 🔁 🥶 #hardwork #camplife #neverlosefocus #teamhrgovic", napisao je Filip na društvenim mrežama.

Odjenuo je trenirku 2. mehanizirane gardijske brigade "Gromovi", jedne od najelitnijih postrojbi Hrvatske vojske koja je sudjelovala u obrani brojnih područja šireg karlovačkog područja i Banovine, ali i u borbama u Bosanskoj posavini te operacijama Maslenica, Bljesak, Oluja i Una.