Obavijesti

Sport

Komentari 9

Hrgović u iščekivanju meča za naslov ostao bez promotora

Hrgović u iščekivanju meča za naslov ostao bez promotora

Razgovaramo s Ottom Wallinom, voljeli bismo upariti Hrgovića i Wallina, te vjerujem da će to biti za IBF-ovu svjetsku titulu, vjerojatno u ožujku, rekao je Eddie Hearn, koji kao da ovim riječima želi Hrgu motivirati da produži ugovor

VIDEO

Svi dobivaju sve što žele, borbe za naslov i vreće novca, a s Filipom Hrgovićem nitko od elitnog društva ne želi se boriti. U čekaonici je još od kolovoza prošle godine kada je pobijedio Kineza Zhileija Zhanga i postao obavezni izazivač za pojas u organizaciji IBF.

Pokretanje videa...

Bravo, Filipe! Hrga nokautirao Australca u zadnjoj rundi meča 00:45

Čekao je godinu dana, obećavali su mu da će uskoro u ring protiv jakog imena, ali ostalo je samo na riječima. Kako ne bi predugo bio bez meča, najbolji hrvatski boksač borio se prije tri mjeseca i pobijedio Australca Demseya KcKeana. Opet je ulog bio status obaveznog izazivača i opet su ga tapšali po ramenu i obećavali mu da će se uskoro boriti za pojas.

Vrijeme prolazi, a Hrgović još čeka i sluša prazna obećanja. Još ranije je izrazio nezadovoljstvo promotorima, braćom Sauerland koja ga zastupa već godinama. Razmišljao je o promjeni, a čini se da je i došlo vrijeme za to.

Filip Hrgovic v Demsey McKean

Hrgoviću je posljednjeg dana listopada istekao ugovor promotorskom kućom Wasserman Boxing čiji su vlasnici braća Nisse i Kalle Sauerland, odnosno kopromotorom Eddiejem Hearnom

Hrvatski boksač je slobodan na tržištu i može pregovarati s kime god želi. No Hearn se nada da će ostati pod njegovim okriljem. 

- Razgovaramo o produljenju ugovora. U dobroj je poziciji s IBF-om, promovirali smo njegovu borbu s Demseyjem McKeanom, volimo Hrgovića i nadamo se da ćemo produžiti ugovor - rekao je Hearn za Boxingnews.

Oleksandr Usyk v Anthony Joshua - King Abdullah Sport City Stadium

Dok Hrgovićevi predstavnici traže najbolju moguću opciju koja će mu garantirati borbe protiv najboljih boksača na svijetu i ispuniti mu konačnu želju, a to je borba za naslov, Hearn je pod pritiskom gubitka jednog od najboljih boksača današnjice ipak otkrio kako se radi na meču u kojem bi se Hrga borio za pojas. Pitanje je hoće li ga ove riječi nagovoriti da ipak produži ugovor. 

- Razgovaramo s Ottom Wallinom, voljeli bismo upariti Hrgovića i Wallina, te vjerujem da će to biti za IBF-ovu svjetsku titulu, vjerojatno u ožujku, a onda bi se Anthony Joshua mogao boriti s pobjednikom.

Hrgović je od kolovoza bez borbe i gotovo je sigurno kako ovaj put neće pristati na godinu dana pauze, kao što je slučaj bio nakon pobjede protiv Zhanga. Njegov menadžer Keith Connolly marljivo radi na pronalasku promotorske kuće koja će mu ponuditi najbolje uvjete i ono najbitnije, borbu za naslov. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika