Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
29 komentara

Hrvatska je 'ujedinila' Amere i Ruse: Svi navijaju za Vatrene!

Hrvatska je sinoć po drugi put u svojoj povijesti uspjela ući u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva, a u utakmici protiv Engleza za nas će navijati i Amerikanci i Rusi

29 komentara

Čestitamo, Bili ste odlični. Sada morate do finala! A mi ćemo za vas navijati, objavilo je Veleposlanstvo Rusije na Facebooku nakon što su Vatreni baš protiv njihove reprezentacije došli do polufinala u kojem nas čeka Engleska.

Cestitamo. Bili ste odlicni. Sad morate do finale! A mi cemo za vas navijati.

Objavljuje Veleposlanstvo Rusije u HrvatskojSubota, 7. srpnja 2018.

Uz svoju čestitku Rusi su objavili i fotografiju Perišićevog pokušaja koji je završio u stativi, istoj onoj koja je tijekom izvođenja jedanaesteraca bila sretna za Luku Modrića.

‪Congratulations again on another heart stopper! 🇭🇷🇭🇷🇭🇷⚽️⚽️⚽️‬

Objavljuje U.S. Embassy Zagreb u Subota, 7. srpnja 2018.

Osim Rusa, Vatreni su oduševili i Amerikance pa možemo reći da su Hrvati zaslužni što su se ove dvije velike svjetske nacije napokon u nečemu ujedinile. 

Spremni smo! Idemo, Hrvatska!!!!!

Objavljuje U.S. Embassy ZagrebSubota, 7. srpnja 2018.

Američko veleposlanstvo u Hrvatskoj također je na Facebooku objavilo nekoliko statusa podrške našima. Vidi se da je i njih zahvatila nogometna euforija koja trese cijelu Lijepu našu pa su tako i oni navijali u punoj navijačkoj spremi, opremljeni dresovima, šalovima i kapama s kockicama.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Message