Obavijesti

Sport

Komentari 92

Kakav preokret: Ivica Križanac umjesto Hajduka odabrao Split

Kakav preokret: Ivica Križanac umjesto Hajduka odabrao Split
1

Ivica Križanac i Hajduk razišli su se po pitanju financija i dosadašnji hrvatski reprezentativac karijeru nastavlja u RNK Split. Pridobio ga je direktor Nenad Pralija

VIDEO

Ivica Križanac nije se našao s Hajdukom jer ponuda koju mu je Hajduk dao nije ga zadovoljila i karijeru će najvjerojatnije nastaviti u Parku mladeži. 

- S Hajdukom sam dogovorio korektne uvjete koji su me zadovoljavali, no kad sam trebao potpisati, na papiru je pisalo nešto sasvim drugo. Razočaran sam, ali nije bilo do mene. Imao sam najbolju volju, želio sam, no treba pitati drugu stranu zbog čega je odustala od prethodnog dogovora - rekao je Križanac i dodao kako će potpisati ugovor sa Splitom. Doznajemo da je riječ o ugovoru na godinu i pol dana.

- Sutra je u Parku mladosti press-konferencija na kojoj ćemo obznaniti potpis ugovora.

Predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Petroslav Sapunar bio je zatečen Križančevom odlukom, koju je kratko prokomentirao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ako je Križanac razočaran, razočarani smo i mi. Ponudili smo mu i više nego korektne uvjete, a ako ipak misli da će mu drugdje biti bolje neka tako i bude - rekao je Sapunar.

Sportski direktor Splita Nenad Pralija na pitanje što je presudilo da Križanac obuče crveni umjesto bijelog dresa, kazao je kako bi to mogla biti njegova topla riječ.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu