Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

I Trump uz Hrvatsku: Empire State zasjao u našim bojama

Iako se nisu plasirale na SP, i Sjedinjene Američke države obilježavaju početak najveće svjetske nogometne smotre. Tako je na trenutak ogromni Empire State Building zasjao u bojama reprezentacija...

Foto: Twitter
14 komentara

Do Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji broje se sitni sati i sve je polako spremno da nakon 1432 dana čujemo zvižduk suca za početak najvećeg nogometnog događaja na svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1200136 / ]
Soccer: 2016 Copa America Centenario-Paraguay at USA POČINJE MUNDIJAL SAD nabavio najviše karata za SP, a uopće ih nema u Rusiji...

Iako se SAD nisu plasirale na Svjetsko prvenstvo, i oni obilježavaju početak najveće svjetske smotre. Tako je jedna od najvećih zgrada na svijetu, zgrada koja je je uvrštena u sedam svjetskih modernih čuda, Empire State Building, zasjala u bojama reprezentacija koje će nastupati na Mundijalu, njih 32.

Naravno, na ovoj ogromnoj zgradi koja se nalazi u New Yorku, na trenutak je zasjala i hrvatska trobojnica.

Mundijal počinje danas u 17 sati po hrvatskom vremenu, a otvoriti će ga domaćin Rusija i Saudijska Arabija, koje spadaju u grupu najgore rangiranih reprezentacija koje su otvorile Svjetsko prvenstvo.

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Message