Sport

Komentari 24

Ibra otkrio tko mu je birao broj na dresu, a to nisu on ni klub

Ibra otkrio tko mu je birao broj na dresu, a to nisu on ni klub

Oduševljenje vlada Milanom. Navijači su dočekali svoga "kralja" nakon godina i godina izbivanja, a nadaju se kako će spasiti posrnulog velikana Serie A. Ibra je imao i zahtjeve, ali broj mu je ipak odredio netko drugi...

Zlatan Ibrahimović (38) vratio se u Milan, a na leđima ovaj put  neće nositi broj 11, već 21. No nisu ga odabrali niti Ibrahimović niti klub, a novinare kluba zanimalo je tko mu je odabrao broj na dresu.

- Dao sam najstarijem sinu da pogleda sve dostupne brojeve i on je odabrao broj 21, rekao je Ibrahimović za klupsku televiziju.

Inače, Ibrahimović ima dva sina, Maximiliana i Vincenta, oba iz dugogodišnjeg braka s Helenom Seger. 

Ugovori Šveđanina bosanskohercegovačkih korijena vrijedan je 3.5 milijuna eura i traje do kraja ove sezone, iako postoji mogućnost i produljenja ugovora, a ovisit će najviše o učinku iskusnog igrača u redovima posrnulog talijanskog velikana. 

Zlatan Ibrahimovic arrives at Casa Milan

Podsjetimo, Ibrahimović je u četvrtak sletio u Milano gdje ga je dočekao Zvone Boban s kojim se srdačno pozdravio i razmijenio nekoliko riječi na hrvatskom jeziku, a uz Bobana, Ibru su na aerodromu dočekali i navijači i skandirali njegovo ime, a on im je poručio:

- Jedva čekam zaigrati na San Siru i razveseliti vas. 

Najčitaniji članci