Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Ideš na plažu?' Jokić oduševio odjevnom kombinacijom pa napravio šou na utakmici...

'Ideš na plažu?' Jokić oduševio odjevnom kombinacijom pa napravio šou na utakmici...

Nuggetsi su u finalnoj seriji poveli 3-1, a meč loptu za prvi povijesni naslov imat će za tri dana na domaćem terenu

VIDEO

Brojni košarkaški genijalci prethodnih godina osvajali su naslov NBA prvaka, ali jako dugo nitko nije ovako dominirao kao Nikola Jokić (28). U sve četiri utakmice protiv Miamija upisao se u bogate povijesne knjige rekorda NBA lige.

Koliko god trener Miami Heata kemijao i razmišljao, mijenjao obranu i taktiku, Jokića ne može zaustaviti. Čudesni srpski košarkaš je sa svojim Denverom slavio i u drugoj utakmici na Floridi (108-95). Nuggetsi su u finalnoj seriji poveli 3-1, a meč loptu za prvi povijesni naslov imat će za tri dana na domaćem terenu.

Iako je u prvoj četvrtini ozlijedio gležanj, što ga je mučilo u ostatku utakmice, ni takvog ga domaćini nisu uspjeli u potpunosti neutralizirati. Zaibo je 23 koša uz 12 skokova i četiri asistencije. Naravno, uz novi rekord. Postao je prvi igrač koji je u play-offu u jednoj sezoni zabio najmanje 500 koševa, skupio 250 skokova i podijelio 150 asistencija.

A svjetla reflektora ukrao je i uoči utakmice. Kamere marljivo prate ulazak igrača u dvoranu, a pod posebnom prismotrom su oni najbolji. Kada se Jokić pojavio u Kaseya Centru, sjatili su se oko njega novinari i kamermani. Ležernim hodom kročio je prema svlačionici, a oduševio je odjevnom kombinacijom. Kao da mu je bio plan nakon utakmice otići na plažu. Obukao je šarenu košulju kratkih rukava i žute hlače. 

NBA: Finals-Denver Nuggets at Miami Heat

Šou je napravio i na parketu. Osim nove sjajne partije, pokušao je i sa zanatskim vještinama popraviti problem. Cntar Miamija Bam Adebayo se prilikom pokušaja zakucavanja objesio za koš. Nije uspio gurnuti loptu kroz obruč, ali je iskrivio koš. Suci su istog trenutka pozvali radnike da riješe problem, ali njihov posao pokušao je odraditi Jokić. Objesio se za koš na desnoj strani, pokušao ga je izravnati, ali nije pomoglo. Njegov pokušaj su navijači i igrači popratili osmijehom.

NBA: Finals-Denver Nuggets at Miami Heat NBA: Finals-Denver Nuggets at Miami Heat

Stvar u svoje ruke preuzeli su majstori koji su se na parketu pojavili s ljestvama. I uz svu silnu tehnologiju, tradicionalni alat je neprikosnoven. Ispravili su koš pa s vaser vagom provjerili je li ravan. Posao su odradili pa su glavnu ulogu na parketu opet preuzeli igrači.

Denver je na kraju slavio bez drame i osigurao dvije meč lopte. Prvu će pokušati iskoristiti na domaćem parketu u noći s ponedjeljka na utorak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom