Obavijesti

Sport

Komentari 166

'Beli' negirao optužbu djevojke, Policija: Bez vidljivih ozljeda...

'Beli' negirao optužbu djevojke, Policija: Bez vidljivih ozljeda...
2

Jako mi je žao što se ovo događa. Najoštrije demantiram sve navedeno u objavi dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, napisao je Atiemwen...

VIDEO

Igrač Dinama Iyayi Atiemwen (23) demantirao je optužbe Ive Bošnjak koja je rekla da ju je Nigerijac fizički napao.

- Jako mi je žao što se ovo događa. Najoštrije demantiram sve navedeno u objavi dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe na moj račun. Imam tri sestre i majku i znam se ophoditi prema ženama! One mi nikada ne bi oprostile da sam digao ruku na drugu ženu - napisao je igrač Dinama.

Nedugo nakon njegovog demantija, oglasila se i Iva Bošnjak koja je objavila slike ozljede koje joj je navodno napravio nogometaš Dinama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imaš tri sestre i majku? Ako si se prema njima ponio kako i prema meni, svaki komentar je suvišan! A i jasno imam prijetnje koje si mi pisao! Na ovim slikama jasno se vide modrice i ozljede koje si mi nanio - napisala je Iva na Instagramu i uz to priložila fotografije ozljeda.

Sporni događaj se dogodio u četvrtak navečer poslije utakmice Dinama i Benfice, a reagirala je i policija na poziv mlade Osječanke (20). Nigerijac ju je, prema njezinim riječima, gurnuo na pod i počeo gušiti. Zatim ju je udario u glavu.

- Prvo smo se posvađali preko poruka, a onda me ignorirao dok sam ga ja čekala u stanu. Zatim se predvečer vratio u stan s jednim prijateljem, a ja sam ostala u sobi. Kad je prijatelj otišao, počeli smo se svađati, a on me prvo odgurnuo, a zatim i udario u glavu. Počeo me gušiti, a ja sam vrištala i vikala da prestane. Uspjela sam se obraniti, sakriti u WC i pozvati policiju koja je došla i napravila uviđaj - kazala nam je Iva.

Oglasili se Dinamo i Policija

U vezi napada su se oglasili iz GNK Dinama te su osudili svaki oblik nasilja.

- Temeljem medijskih napisa o navodnom fizičkom zlostavljanju u koje je uključen naš igrač Iyayi Atiemwen, želimo naglasiti kako GNK Dinamo najoštrije osuđuje svaki oblik nasilja. Što se konkretnog slučaja tiče, GNK Dinamo prati situaciju i reagirat ćemo sukladno odlukama tijela nadležnih za utvrđivanje činjenica - piše na službenoj stranici kluba.

Iz policije su nam potvrdili da su imali intervenciju na adresi na kojoj živi Atiemwen i na mjestu gdje se napad i dogodio, a izdali su i službeno priopćenje o događaju.

U četvrtak, 7. ožujka 2019. godine u kasnim večernjim satima policija je zaprimila dojavu 20-godišnjakinje koja je u pozivu navela da se nalazi u Zagrebu na području Novog Zagreba, te da ju je fizički napao partner, 23-godišnji državljanin Nigerije.

Dolaskom na mjesto događaja, policijski su službenici u razgovoru s njom i 23-godišnjakom prikupili saznanja o načinu počinjenja događaja, a koja su kontradiktorna. Naime, fizički sukob i prijetnje koje je navela 20-godišnjakinja on opovrgava da su se dogodile. Također, iako nije imala vidljive ozljede, 20-godišnjakinji je od strane policije, na mjestu događaja ponuđena liječnička pomoć, a što je ona odbila.

Također, 20-godišnjakinja je ujedno i upoznata s pravom da ukoliko smatra da su joj upućene ozbiljne prijetnje, to kazneno djelo treba prijaviti u bilo kojoj policijskoj postaji s obzirom da se progon za to kazneno djelo pokreće po prijedlogu oštećene osobe, a na što se 20-godišnjakinja nije izjasnila u smislu svojih daljnjih namjera. 

Budući da su izjave sudionika ovog događaja u suprotnosti, oboje su na samom mjestu intervencije upoznati s pravima iz članka 113 Prekršajnog zakona, odnosno s pravom da ukoliko smatraju da im je prekršajem povrijeđeno ili ugroženo imovinsko ili osobno pravo mogu kao ovlašteni tužitelji podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu - stoji u priopćenju PU Zagrebačke.

Nigerijac je u Dinamo stigao u zimskom prijelaznom roku za 2.5 milijuna eura, no još nije pokazao kvalitetu i igru koja ga je krasila za vrijeme epizode u Gorici.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka