Sport

Komentari 19

I Dinamovi i Hajdukovi igrači pratili 'kauboje' do finala Eura!

I Dinamovi i Hajdukovi igrači pratili 'kauboje' do finala Eura!

Hrvatski rukometaši plasirali su se u finale Europskog prvenstva nakon dramatične utakmice s Norveškom, a pratili su ih i drugi sportaši pogotovo Dinamovci i Hajdukovci na svojim pripremama...

U Beleku su 22 sata, a nogometaši Hajduka nisu opušteni iako su odradili odličnu utakmicu protiv Dinama (1-0). Gleda se susret Hrvatske protiv Norveške (29-28), a Igor Tudor je mislio da će odavno poslati igrače na spavanje. Nisu dečki imali ni stream na nekom većem ekranu, buljili su u mobitele na podu jer, a kratki su kablovi punjača danas.

POGLEDAJTE HAJDUKOVCE:

Nakon što su u popodnevnim satima zaključili zimske pripreme u turskom Beleku pobjedom protiv kijevskog Dinama (1-0), a kad se podsjete da su dobili i Vardar (3-1), Honved (5-0) te remizirali s Grasshoppersom (1-1), mogli su sve to malo proslaviti prije odlaska u Split. Ali, igrala je Hrvatska u polufinalu Europskog rukometnog prvenstva, a takve se stvari ne propuštaju. 

Očito u Turskoj nisu toliko zainteresirani za rukomet pošto je njihova reprezentacija daleko od ikakve konkurentnosti u spomenutom sportu, pa su se 'bili' morali snaći. Ha, ništa - uvijek postoje streamovi na mobitelu. I tako je njih desetak sjedilo ispred mobitela i buljilo u taj maleni ekran, ali nakon duga dva sata, nije im bilo žao. 

S druge strane, Dinamovci su u Rovinju, a jedna od glavnih zvijezda kluba pokazala je kako dok odrađuje terapiju prati i 'barakude' koji nažalost nisu stigli do finala, ali su kasnije gledali i 'kauboje'. Oni su ih, vjerojatno kao i sve nas, podosta naživcirali u utakmici koja je trajala gotovo kao i nogometna. 

Nakon pobjede Petković je objavio veliko slavlje i skakanje u hotelskoj sobi u kojoj su gledati naše rukometaše. 

Nadamo se da će u nedjelju slaviti još više - zlato.

POGLEDAJTE DINAMOVCE:

 

Najčitaniji članci