Obavijesti

Sport

Komentari 36

'Igrači plaćaju 20 tisuća eura za poziv u reprezentaciju BiH...'

'Igrači plaćaju 20 tisuća eura za poziv u reprezentaciju BiH...'

Gledao sam skupinu u kojoj je bila Slovačka. BiH je vrlo slaba reprezentacija. Jedan njihov igrač mi je rekao da su u velikoj krizi. Igrači smatraju da, ako su platili, ne moraju ništa drugo raditi, tvrdi poljski novinar Pitor Slonka

VIDEO

Završile su još jedne kvalifikacije, a u BiH su doživjeli novi debakl. Ništa novo, priča koja se ponavlja svaki ciklus, a samo zbog dobrih rezultata u Ligi nacija, uspjeli su osigurati mjesto u play-offu. Gdje ih čeka pakleni zadatak. 

Edin Džeko i njegovi suigrači će 26. ožujka igrati polufinale protiv Ukrajine, a pet dana kasnije, ako prođu, za mjesto na Euru će se boriti protiv Izraela ili Islanda.

BiH je u samo 11 mjeseci promijenila čak četiri trenera. Faruk Hadžibegić je u siječnju zamijenio Ivajla Peteva, ali se zadržao tek četiri utakmice. U rujnu je savez iznenada smijenio Mehu Kodru pa imenovao Savu Miloševića. Nitko od njih nije uspio napraviti pomak, a nije baš da je i dobio šansu. Izbornici očito nisu problem, ali u savezu još nisu doznali rješenje.

Susret BiH i Slovačke u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo

Ukrajinski portal Sport.ua šokirao je člankom u kojem citiraju poljskog novinara Pitora Slonku, a on tvrdi da bh. nogometaši plaćaju za nastup u reprezentaciji.

- Gledao sam skupinu u kojoj je bila Slovačka. BiH je vrlo slaba reprezentacija. Jedan njihov igrač mi je rekao da su u velikoj krizi. U reprezentaciji samo Džeko igra normalno, a ostali moraju plaćati 20 tisuća eura i više da igraju. Igrači smatraju da, ako su platili, ne moraju ništa drugo raditi - tvrdi poljski novinar. Vidjet ćemo kako će u tamošnjem savezu reagirati na optužbe o nezakonitim radnjama. 

Zenica: BiH i Portugal igraju 8. kolo kvalifikacija za EURO 2024

BiH je kvalifikacije za Euro završila na petom mjestu s devet bodova u deset kola. Pali su toliko nisko da više, bez ikakvog podcjenjivanja, ne mogu parirati niti Luksemburgu koji ih je pobijedio dvaput. Kvaliteta je drastično pala, a ni Edin Džeko više sam ne može vući. Ipak, imat će priliku plasirati se na Euro kroz dodatne kvalifikacije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu