Obavijesti

Sport

Komentari 5

Ima 46 godina, igrao je sa 160 partnera i još mu nije dosta

Ima 46 godina, igrao je sa 160 partnera i još mu nije dosta
1

Paes je nekada bio prvi na ljestvici parova kao i Pavić, a nijedan drugi tenisač nema toliko pobjeda u paru kao on, čak 44. U karijeri je promijenio 160 partnera kroz muške i mješovite parove

VIDEO

Očekujemo nezgodan meč jer Indija ima širok kadar igrača, kazao je hrvatski tenisač Mate Pavić najavljujući kvalifikacijski susret za odlazak na završni turnir Davis Cupa u Madrid protiv Indije koji Hrvatska igra 6. i 7. ožujka u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:53

- Pitanje je tko će igrati točno, (Rohan) Bopanna će biti sigurno u timu. Sve su to iskusni, prekaljeni igrači. Jesu neke najbolje godine iza njih, pogotovo za Leandera Paesa koji ima 46 i vjerojatno mu je ovo jedan od posljednjih Davis Cupova. No on sigurno i dalje ima 'forze' u sebi da odigra na visokoj razini meč. Bit će nezgodno - ocijenio je Pavić subotnji meč parova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Paes je nekada bio prvi na ljestvici parova kao i Pavić, a nijedan drugi tenisač nema toliko pobjeda u paru kao on, čak 44. U karijeri je promijenio 160 partnera kroz muške i mješovite parove.

- On ima veliko iskustvo, on je i dalje opasan. No, jednostavno nije na nivou kao što je bio, što je normalno s godinama, ali treba reći da je u Dubaiju dobio Dodiga i Polašeka koji su trenutno jedan od najboljih parova na svijetu. On ima u sebi to da odigra meč na dobroj razini i jako sam siguran da ako bude tako igrao da će biti opasno.

Hrvatska bez Borne Ćorića u Davis Cupu: Ozlijedio je ruku
Hrvatska bez Borne Ćorića u Davis Cupu: Ozlijedio je ruku

Osvrnuvši se na početak sezone u kojoj je prije nepunih mjesec dana osvojio turnir u Montpellieru zajedno sa srpskim tenisačem Nikolom Čačićem, Pavić je ocijenio da je to dobro za njegovo samopouzdanje.  

- Cilj je ponoviti 2018. koja je bila spektakularna sezona, a to će biti teško. Jako dobra stvar za mene i za samopouzdanje je da se u ranoj fazi sezone osvoji titula - kazao je Pavić.

Hrvatsku predvodi je Marin Čilić, a osim njega i Pavića izbornik Vedran Martić je pozvao i Bornu Goju, Ninu Serdarušića te Ivana Dodiga. Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić je otpao zbog ozljede.

Indija dolazi u Zagreb u najjačem mogućem sastavu u kojem je najbolje rangirani igrač u pojedinačnoj konkurenciji 22-godišnji Sumit Nagal (ATP - 127.). Uz  spomenute indijski Davis Cup izbornik Rohit Rajpal u Zagreb dovodi 30-godišnjeg Prajnesha Gunneswarana (ATP - 138.) i 25-godišnjeg Ramkumara Ramanathana (ATP - 180.).

Susret Hrvatske i Indije koji se igra u zagrebačkom Domu sportova bit će jedan od dvanaest kvalifikacijskim okršaja, a pobjednici će se na turniru u Madridu priključiti prošlogodišnjim polufinalistima Španjolskoj, Kanadi, Velikoj Britaniji i Rusiji te reprezentacijama koje su dobile pozivnicu - Srbiji i Francuskoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu