Obavijesti

Sport

Komentari 43

Inspirirani Hrvatskom?! 'Redsi' su kopirali novi dres 'vatrenih'

Inspirirani Hrvatskom?! 'Redsi' su kopirali novi dres 'vatrenih'
1

Nakon prošlosezonskih Barceloninih kvadratića i Liverpool krenuo istim putem i ugledao se na 'vatrene'. Možda je to još jedan način da zauvijek u mislima imaju našeg stopera Dejana Lovrena koji ih je nedavno napustio

VIDEO

'Spremni za te europske noći', stoji u opisu fotografija novog Liverpoolovog dresa na društvenim mrežama. Ipak, mnogi navijači su ih optužili da su ukrali hrvatski dizajn. Naime, gostujući dres ukrašen im je kvadratićima, baš onakvima kakve imaju i hrvatski reprezentativci. Doduše, nešto drugačije stiliziranima, ali ideja je ista. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zagrljaj Lovrena i Kloppa

Pokretanje videa...

Zagrljaj Lovrena i Kloppa 01:07

Tako je nakon prošlosezonskih Barceloninih kvadratića i Liverpool krenuo istim putem i ugledao se na 'vatrene'. Možda je to još jedan način da zauvijek u mislima imaju našeg stopera Dejana Lovrena koji ih je nedavno napustio nakon šest godina na Anfieldu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
FILE PHOTO: Barcelona

No, nisu čelnici kluba krivi za ovo. Nike je njima, kao i nama, proizvođač dresova i oni su ti koji osmišljaju nove dizajne, ali su ovoga puta zapravo samo reciklirali jedan dobro znani - onaj hrvatske reprezentacije. 

- Hrvatska je uvijek silna inspiracija Nikeu zbog snage njenog identiteta. Novi prvi dres je vjeran hrvatskoj nogometnoj baštini, dok je pričuvni dres još jedna odlična interpretacija hrvatskog dizajna za igrače i navijače - rekao je Scott Munson, dopredsjednik nogometnog odjela Nikea, dugogodišnjeg dobavljača hrvatskih dresova kada su predstavljeni novi dresovi naše reprezentacije. 

Podsjetimo, Liverpool je osvojio u prošloj sezoni svoj prvi naslov prvaka otkad je Premiershipa, a na tome putu im je pomogao upravo Dejan Lovren. Svjesni toga, zahvalili su mu pri odlasku iz kluba, ali sada je stigla i posebna posveta. 

Naime, kapetan Liverpoola, Jordan Henderson, poslao je pismo i poklon Dejanu Lovrenu, a naš se nogometaš pohvalio dobivenim na društvenim mrežama. Emotivno pismo donedavnog suigrača u potpisu 'Henda' ostavilo je 'Deja' bez riječi.

- Ne mogu zamisliti Liverpool bez tebe i, iskreno, još mi nije sjelo da se ne vraćaš. Bio si vrlo važna figura u našoj svlačionici i jedan od najutjecajnijih igrača, koji nam je pomogao da postanemo ono što smo danas - pobjednici - poručio mu je kapetan.

>> Više o tome poklonu pročitajte OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi