Obavijesti

Sport

Komentari 47

Ivković: Ne znam na koga je Livaja mislio u intervjuu. A mali Pukštas je problem Hajduka...

Ivković: Ne znam na koga je Livaja mislio u intervjuu. A mali Pukštas je problem Hajduka...

Krovinović igra ziheraški - u stranu i natrag, a Diallo je izgledao kao da će umrijeti. Godinama sam tu, pratim sve utakmice. Hajduk je najbolji nogomet igrao pod Dambrauskasom, rekao je Ivković

VIDEO

Iz nas je 24. kolo HNL-a u kojem nije bilo promjena na vrhu, ali prednost Rijeke se istopila u odnosu na konkurente. Hajduk je remizirao kod Varaždina i tako propustio priliku skočiti na prvo mjesto, a Dinamo je u derbiju pobijedio Riječane i sada je u potpunosti uhvatio priključak s tri boda zaostatka uz utakmicu manje.

Pokretanje videa...

slavlje u dinamovoj svlačionici 00:49

Puno su svi očekivali od derbija koji nije donio golijadu i pregršt sjajnih poteza, ali je tenzije i dramu u završnici u kojoj su 'modri' slavili golom Frana Brodića iz penala u posljednjim sekundama.

- Dinamo je zasluženo pobijedio. U prvom poluvremenu nitko nije previše riskirao. Rijeka nije bila toliko dobra nakon promjene sastava. Ne možeš izgledati tako dobro kad promijeniš tri-četiri igrača. Sopić je rekao da može izgubiti, ali da ne vjeruje kako će se to dogoditi. Bio je hrabriji u izjavi nego po izboru momčadi. On je hrabar dečko, ali trebao je postaviti momčad koja je trebala igrati. Ali on je trener, on ih trenira svaki dan - rekao je Tomislav Ivković u HRT-ovoj emisiji Stadion.

Zagreb: Slavlje Frana Brodića nakon postignutog pogotka protiv HNK Rijeka

Pohvalio je Frana Brodića.

- Prije dva dana pisali su 'što radi u Dinamu, zbog čega je došao kada nema prostora'. Znam što će pisati iduća dva dana. Ni iz čega je postao heroj, ali zaslužio je, treba zabiti gol u 95. minuti. Zaslužena pobjeda Dinama, koji je na kraju bio odlučniji i hrabriji.

Problem Hajduka je mali Pukštas 

Sarajevo: Tomislav Ivković novi je trener Željezničara

Hajduk ni s igračem više nije uspio pobijediti Varaždince. 

- Nije prvi put da je Hajduk izgubio bitne bodove, iako je dobro ušao u utakmicu. Varaždin je bio vrlo dobar. Livaja je stvorio dvije dobre šanse u prvih 30 minuta, ali poslije nisu napravili ono što treba jedna ekipa protiv 10 igrača. Kao što je rekao Karoglan, bili su nervozni, kao da ih je netko uključio u struju poslije dvije promašene šanse. Nije bilo igre, bila je to divlja utakmica - rekao je Ivković pa analizirao:

- Gol kakav je Hajduk primio ne primaju momčadi koje se bore za naslov. Vezni red Hajduka nije imao mirnoću ni kvalitetu. Kalik ima energiju, ali nedostaje mu tehnička kvaliteta. Problem Hajduka je mali Pukštas, koji već par utakmica nije na nivou na kojem smo ga naviknuli gledati. Ali to je normalno za mladog igrača. Krovinović igra ziheraški - u stranu i natrag - kazao je Ivković.

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a

Dotaknuo se i intervjua Marka Livaje za Hajduk Digital TV.

- Zanimljivo, gledao sam Livajin intervju za klupsku televiziju. Rekao je da treneri u nogometu stalno crtaju, pišu, stalno neke oklope. Rekao je da mu zbog takvih nacrtanih akcija i shema tijekom utakmice dođe da ode s terena. Na koga se to odnosi, ne znam - kaže Ivković.

Hajdukova igra nije funkcionirala protiv Varaždina, vezni red nije uspio uspostaviti dominaciju.

- Karoglan je dobro rekao - vezni igrači su se uvalili blizu špica, pa nije imao tko razigravati, a tražio je igrače da se rašire. Brekalo se trudi, ali previše ulazi u sredinu. Hajduk time ništa nije dobio. Za Dialla su rekli da je spreman i da je na razini. Prvo, nije igrao tri tjedna pa je tjedan dana slavio. Dobro je rekao Vejić - mislio je da će umrijeti.

Hajduk je od 8. prosinca do danas osvojio deset od 21 bod.

- Godinama sam tu, pratim sve utakmice. Hajduk je najbolji nogomet igrao pod Dambrauskasom. Imali su glavu i rep. Nisu bili prvi, ali su igrali nogomet i stvarali šanse. Ne podcjenjujem ostale, ali ovo je mini-analiza svega što se događalo. On ih je dobro posložio i dobro vodio - kazao je Ivković. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 47

VIDEO

VIDEO Navijači Dinama pjevaju 'Bit će Rijeka ku*** šampion!', a pogledajte što radi Petković
KLASAN POTEZ

VIDEO Navijači Dinama pjevaju 'Bit će Rijeka ku*** šampion!', a pogledajte što radi Petković

Francuz Bernauer nije bio svjestan što viče masa pa je podigao ruke, a onda mu je sve objasnio 18-godišnji Vrbančić. Dok je Petković stigao iz pozadine i jednim pogledom smirio Ristovskog

Čavlina odlazi u ligaškog rivala, Pjaca je na korak od Dinama
DOZNAJEMO

Čavlina odlazi u ligaškog rivala, Pjaca je na korak od Dinama

Dinamo je Čavlinu pustio bez odštete u Lokomotivu, ali je u dogovor ugradio klauzulu po kojoj na njega ima pravo prvokupa po povlaštenoj cijeni od 700.000 eura. Želi ga otkupiti pa dati na kaljenje u Osijek
Kalinić: Ako bi Dalić bio treći s juniorima, neka na Euru stavi Baturinu umjesto Modrića
NOVI SPORTSKI DIREKTOR

Kalinić: Ako bi Dalić bio treći s juniorima, neka na Euru stavi Baturinu umjesto Modrića

Za Livaju nismo dobili ponudu, a Perišić ima ugovor do kolovoza i na njemu je hoće li ostati. Stranci moraju naučiti hrvatski u tri mjeseca, a trener stiže do kraja idućeg tjedna, rekao je Nikola Kalinić